Primer pla de Carlos Sobera com a presentador d'El Musical de la teva vida a Telecinco

Telecinco confia a Carlos Sobera la seva nova gran aposta: 'Mental Masters'

Telecinco confia en Carlos Sobera un nou i important projecte, que barreja coneixements, audàcia i agudesa visual.

Telecinco ha anunciat al presentador de 'Mental Masters', la seva nova gran aposta que arribarà previsiblement a la primavera. Es tracta d'un quiz show que barreja coneixements, audàcia, memòria, agudesa visual i agilitat mental. Els concursants no només han de contestar diferents preguntes de manera correcta, sinó també fer-ho amb màxima velocitat i precisió.

'Mental Masters' és l'adaptació de l'americà 'Mental Samurai', que s'emet amb èxit d'audiència des del 2019 i que també compta amb adaptacions a Portugal i Finlàndia. El format és de Warner Bros ITVP, productora de programes a Espanya com 'First Dates', '¿Quién quiere casarse con mi hijo?' o 'El Círculo de los Famosos'.

D'aquesta manera, Mediaset ha anunciat que Carlos Sobera serà el presentador de 'Mental Masters'. El basc torna al prime time de Telecinco després de conduir a la tardor 'El musical de tu vida', que no va aconseguir destacar en audiències. De moment, aquest curs Mediaset ha tingut allunyat Carlos Sobera dels realities per primera vegada, ja que no ha presentat 'GH VIP', ni 'GH DUO'.

Carlos Sobera en la gala de 'Supervivientes 2023' del programa del dia 25 de maig de 2023
Carlos Sobera | Telecinco

En els darrers anys, Carlos Sobera s'ha centrat en la faceta com a presentador de realities i s'ha allunyat d'aquest tipus d'entreteniment. En el passat, va presentar formats com 'Increíbles: el gran desafío' a Antena 3 o concursos com 'The Wall', ja a Telecinco. Per tant, ara Carlos Sobera compaginarà 'Mental Masters' amb el seu paper a 'First Dates' a Cuatro.

Per tant, 'Mental Masters' s'uneix a la renovada aposta d'entreteniment de Telecinco, que la setmana passada va estrenar amb èxit 'Bailando con las Estrellas' al prime time de dissabte. A més, en aquesta ocasió sense encert, la cadena també ha emès el format musical 'La Mejor Generación' amb Lara Álvarez els dilluns. Pel que fa a la primera, de moment la cadena només compta amb 'Supervivientes' com una de les seves apostes confirmades.

Captura de 'First Dates' amb Carlos Sobera a la porta rebent a la cita
Carlos Sobera | Mediaset

Recordem que, en una entrevista, Carlos Sobera va parlar de la situació actual de la cadena: “El públic necessita un temps per tornar a Telecinco. Necessita un temps per acceptar noves fórmules que li estem proposant i que suposen un canvi en la manera de fer televisió o almenys des de Telecinco. Ja veurem, el temps ens dirà si la sembra val la pena i si el públic accepta”.