Muntatge d'Efrén Reyero al plató de GH DÚO i Marta López plorant

Efrén Reyero revela el motiu pel qual està molest amb Marta López després de 'GH DÚO'

Efrén Reyero parla de forma contundent des del plató sobre perquè s'ha molestat amb el seu ex.

Efrén Reyero era expulsat a la quarta gala de 'GH DÚO' sense esperar-ho. Inicialment, Marc Florensa era l'eliminat entre els nominats, però hi hauria una nova votació durant la gala per triar la segona expulsió de la nit entre tots els concursants. El pas d'Efrén Reyero per la casa de 'GH DÚO' no ha estat gens destacat i és per això que l'audiència tampoc el troba a faltar a casa.

Abans d'abandonar, Efrén va tenir l'oportunitat d'acomiadar-se de Marta López, on van quedar per parlar fora del concurs. Tot i això, en el seu comiat de la casa aquest llançava un dard a la seva exparella. "A Marta no li envio un petó, espero després del que ha fet arribi a la final", li deia.

Fotografia d'Efrén Reyero i Marta López durant la primera gala de GH DÚO
Efrén Reyero i Marta López | Mediaset

Aquest gest no li agradava res a Marta: "Com em pot deixar aquí dins així? No callaré, ja estic farta de callar-me, em sembla tan lleig". A més, dimarts durant el programa amb Ion Aramendi s'ha pronunciat sobre això i com es va sentir. "Quan rebem una mica d'informació de fora ens afecta, per això vaig entendre que ell està molt ofès per alguna cosa i jo no em puc defensar, però he pres la decisió que no pensaré més", deia.

"Què gaudeixi que és allà fora, que parli el que vulgui que ja arribaré jo també", entonava Marta en forma de missatge molt directe a Efrén. El que fos tronista de 'Dones i Homes i Viceversa', per la seva banda, reaccionava a tot això des del plató de 'GH DÚO'.

"Ha tingut tres setmanes a casa per poder parlar amb mi del que creu que li he de demanar perdó. És que no ho sé, estic desitjant que ella em digui el què", assegurava el recent expulsat.

Captura d'Efrén Reyero al plató de GH DUO
Efrén Reyero al plató de 'GH DÚO' | Mediaset

A més, explicava el motiu pel qual està fred amb ella: "Li vaig dir a Marta que no tornés a parlar del tema de tots dos. Veig després vídeos en què es dedica a estar criticant-me per aquí i no és capaç de dir-m'ho a mi , això no és un amic". Tot i això, no creu que sigui culpa d'ella haver estat expulsat: "És meva perquè he estat maldestre i no he tingut prou suport, d'això no en té culpa Marta".