Captura d'Ivana Icardi, Mayka Rivera i Ana María Aldón de peu al saló de GH DÚO

'GH DÚO' enfronta Ana María Aldón, Ivana Icardi i Mayka: així serà la cinquena gala

'GH DÚO' anuncia un inesperat enfrontament entre les nominades i una dinàmica que afecta Asraf.

Telecinco emet aquest dijous 8 de febrer la cinquena gala de 'GH DÚO', presentada per Marta Flich. Ana María Aldón, Ivana Icardi o Mayka Rivera: després de la salvació de Marta López, 'GH DÚO' anunciarà la identitat del cinquè concursant expulsat. Amb els percentatges entre les dues més votades absolutament igualats, el públic tindrà l'última paraula amb els vots sobre qui posa punt final a la seva estada a la casa.

Prèviament, les tres nominades visitaran la sala de la veritat per intentar resoldre els comptes pendents que han anat acumulant en la seva convivència. Recordem que Ana María Aldón i Marta López aquesta setmana han estat de les grans protagonistes, protagonitzant diversos enfrontaments i la seva reconciliació a la sala de la veritat.

Captura de Marta Flich durant la tercera gala de GH DÚO a Telecinco
Marta Flich a 'GH DÚO' | Mediaset

Com no, després de saber-se el nom de la més votada i, per tant, expulsada, es dirigirà al plató de 'GH DÚO' per protagonitzar una entrevista amb Marta Flich.

D'altra banda, els concursants es disputaran la immunitat a la nova ronda de nominacions formant part d'un divertit joc de les cadires que es desenvoluparà a tota la casa. Per tant, el guanyador no podrà ser nominat per la resta dels companys. Al final de la gala de 'GH DÚO', un nou grup format per mínim quatre concursants estarà en mans del públic.

Finalment, l'organització de 'GH DÚO' valorarà si Asraf Beno ha complert la missió encomanada de respondre constantment als seus companys amb només tres frases concretes. Només podia dir 'No m'enfonsaràs', 'Estic totalment d'acord' i 'Ets més pesat que un remordiment'. Si ho aconsegueix, el seu èxit repercutirà en un increment notable del pressupost per persona i dia.

Captura d'Asraf Beno emocionat amb una camisa blanca de GH DÚO
Asraf Beno a 'GH DÚO' | Mediaset

Recordem que la quarta gala de 'GH DÚO' va liderar la seva franja amb rècord de temporada amb un 12,7% de share i 960.000 espectadors. Tot i que no va aconseguir liderar en prime time, davant 'Entre Tierras', a la seva franja completa va estar a 1,6 punts d'Antena 3 (11,1%). Tot i això, 'GH DÚO: Express' va punxar amb un 7,2% i 985.000 televidents a l'access prime time de Telecinco.