Logo de Factor X a Telecinco

Telecinco confirma l'arribada de 'Factor X', amb novetats a la seva mecànica

Ion Aramendi presentarà la nova edició de 'Factor X', que ja ha obert els seus càstings a Telecinco.

'Factor X' prepara el seu proper retorn a Telecinco amb l'arrencada del procés de càsting. Amb Ion Aramendi com a nou presentador i nou jurat, aquesta edició promet novetats a la seva dinàmica i assegura el plató més espectacular de la seva història a Espanya.

D'aquesta manera, després de conduir els debats de les últimes edicions de 'Supervivientes', 'GH VIP' i 'GH DÚO', el presentador de 'Reacción en cadena' afrontarà la seva primera experiència al capdavant de talent xou a Telecinco. Suma així un nou gènere televisiu a la seva experiència a la cadena.

Fotografia d'Ion Aramendi com a presentador de Reacció a Cadena a Telecinco
Ion Aramendi, presentador de 'Factor X' | Mediaset

El talent xou produït per Fremantle España és l'adaptació espanyola del format d'èxit internacional creat per Simon Cowell. La cerca per aquests artistes musicals, ja siguin sols o grups, que estiguin dotats per una marcada personalitat sobre l'escenari i tinguin un factor distintiu a la resta. Aquesta serà a través de les diferents fases del programa on els concursants comptaran amb l'assessorament de quatre jutges, professional de referència a l'univers musical i de l'entreteniment.

Cal destacar que, per primera vegada a Espanya, els concursants no competiran per categories basades en gènere, edat o nombre d'integrants, sinó que els equips seran mixtos. Podent així formar grups tant de solistes com grups de qualsevol gènere o edat.

Fotografia de Laura Pausini, Risto Mejide, Xavi Martínez i Fernando Montesinos com a jurat de Factor X a Telecinco
Antic jurat de 'Factor X' | Mediaset

Tothom que vulgui participar en aquesta propera edició de 'Factor X' haurà d'inscriure's a la web oficial i seguir totes les novetats a través de les xarxes socials del concurs. Els aspirants també podran compartir vídeos utilitzant el hashtag #FactorXcasting perquè l'equip de selecció pugui detectar el talent i quines són les millors veus.

Creat el 2004 per Simon Cowell, 'The X Factor' ha estat exportat a més de 55 països a tot el món, convertint-se en un fenomen social i global amb més de 500 milions d'espectadors a nivell mundial i catapultant la fama a desenes d'artistes supervendes. El format ha estat emès amb gran acollida a importants territoris com el Regne Unit, Itàlia, Austràlia, Bèlgica, Estats Units, Rússia, Espanya i Xile.