Julia, sisena expulsada de 'Maestros de la Costura 6'

'Maestros de la Costura 6' expulsa la seva vilana: adéu a Julia

Una desastrosa per equips va conduir l?equip verd a eliminació, on la falta d?experiència amb la llenceria va jugar una mala passada a dues de les aspirants més estimades.

'Maestros de la Costura 6' continua les seves emissions a La 1. En aquesta ocasió, Julia va ser l'expulsada del programa a causa dels seus pèssims resultats en la prova d'eliminació. En ella, la seva proposta de llenceria femenina no va convèncer els jutges en estar molt mal presentada.

La primera prova de la nit va consistir en la confecció d'un look de graduació . El jurat extra d'aquesta prova va ser Jorge Redondo, de Redondo Brand. Cristian va destacar per sobre dels seus companys i es va convertir en el guanyador de la prova. El concursant va ser elogiat en repetides ocasions pels jutges gràcies a la peça.

[instagram]C3gF-Z_N9RC[/instagram]

Tot seguit, la prova per equips va ser dedicada a una de les marques més elegants del panorama actual: Scalpers. Els concursants havien de fer tres rèpliques de la marca. Malauradament, cap no va aconseguir presentar el trio de peces. Tot i el desastre en tots dos, el verd va aconseguir pels pèls salvar-se de l'eliminació.

La polèmica no va faltar en aquesta entrega, amb Julia Revelant la seva enemistat amb una altra concursant: "Hi ha gent amb qui em creuo per la casa i no la saludo. Em refereixo a Soraya per comentaris ofensius". Raquel Sánchez Silva li donava un toc d'atenció, provocant que Julia estigués incòmoda la resta del programa,

La prova d'eliminació més sexy

D'aquesta manera, Julia, Ana, Iker, Yichan, Ángel i Soraya es van enfrontar a la prova d'expulsió . Aquesta va consistir en l'elaboració d'una peça de llenceria elegant a mida. Ana i Julia van mostrar al llarg de la prova múltiples dificultats, però Julia va obtenir un resultat molt pitjor . Fins i tot va haver de subjectar dues parts de la peça amb un imperdible, molt mal vist pel jurat.

Eduardo Navarrete amb el jurat de 'Maestros de la Costura 6'
Eduardo Navarrete amb el jurat de 'Maestros de la Costura 6' | RTVE

Mentrestant, Ana es va salvar de la tercera prova d'expulsió, ja que malgrat l'angoixa, el resultat va ser positiu. Finalment, Julia es va convertir en la tercera expulsada de 'Maestros de la Costura 6' . La decisió del jurat va crear una gran commoció entre els participants, que van baixar entre llàgrimes a donar suport a la seva companya. Ella mateixa també es va mostrar molt emocionada: "No he parat de viure moments feliços", sanglotava.

En audiències, 'Maestros de la Costura' va ser vist en algun moment per 2.560.000 espectadors únics. El talent xou de La 1 va aconseguir 727.000 fidels de mitjana i el 10,1% de quota de pantalla.