Captura de Jon Sistiaga a la promo d'Un altre Enfocament, el seu nou programa de Quatre

Jon Sistiaga torna oficialment a Cuatro: arrenca la promoció de 'Otro Enfoque'

Jon Sistiaga presentarà a Cuatro 'Otro Enfoque', un nou programa de reporterisme de carrer, d'autor.

Cuatro ha arrencat la promoció d'una de les noves apostes: 'Otro Enfoque' amb Jon Sistiaga. A finals d'any sortia a la llum que el periodista tornava a Mediaset amb un nou espai d'“autor” produït per El Terrat. Ara, el seu retorn està a tocar, ja que Cuatro ha llançat la primera promoció amb Jon Sistiaga.

D'aquesta manera, la primera promo mostra Jon Sistiaga passejant-se per les instal·lacions de Mediaset, buscant el plató. A la seva recerca es troba als presentadors del Canal: Nacho Abad ('En Boca de Todos'), Marta Flich ('Todo es Mentira'), Alba Lago ('Notícias Cuatro') i Verónica Dulanto ('Cuatro al día'). Tot i això, arriba a la conclusió que el seu millor plató és el carrer: "Aquest és el meu lloc".

Amb 'Un altre Enfocament', Jon Sistiaga torna a la cadena de la qual va formar part entre el 2005 i el 2011, abans de la fusió amb Telecinco. El periodista va treballar en programes com 'Informe Cuatro', 'Cuatro x cuatro', 'Especial Noticias Cuatro' i 'REC Reporteros Cuatro'. Els seus últims projectes han estat de la mà de Movistar Plus+, com 'Tabú', 'Miedo', 'Polònia, zona libe de LGTBI?', 'La otra cara de la pandemia' o 'ETA, el fin del silencio'.

Pel que fa a El Terrat, també torna a treballar amb el grup, amb qui tampoc no ha tingut gran relació al llarg de la història. La factoria produïda per Andreu Buenafuente va produir a 'Plan C' de Carolina Ferre el 2005 o l'espai d'humor 'Palomitas' el 2011. A Cuatro, es va encarregar de 'Las notícias de las 2' (2011), un informatiu satíric amb Ana Morgade i Sílvia Abril.

Captura de Jon Sistiaga a la promo d'Un altre Enfocament, el seu nou programa de Quatre
Jon Sistiaga a la promo de 'Otro Enfoque' | Mediaset

Per tant, Cuatro segueix apostant pels programes de reporterisme a peu de carrer. 'Otro Enfoque' s'uneix a formats com 'Fuera de Cobertura', que va tornar al canal amb gran èxit, o 'Callejeros', que ja promociona la seva tornada. Tot apunta, a més, que l'espai tindrà un estil molt semblant al 'Salvados' de laSexta, que actualment presenta Gonzo.

Recordem que Cuatro compta amb tres prime times fixos a la setmana: 'Código 10' els dimarts, 'Horizonte' els dijous i 'Cuarto Milenio' els diumenges. Actualment també compta amb 'Planeta Calleja' a punt de tancar temporada els dilluns i estrena 'BRIBONES' els dimecres. A més, està en promoció l'estrena de 'Martínez y Hermanos', així com el retorn de 'Callejeros'.