Muntatge d'una silueta de dona amb el logotip de Tu cara em sona de Antena 3

'Tu Cara Me Suena' fitxa una coneguda presentadora de La 1 com a concursant estrella

Una coneguda presentadora serà la concursant estrella de 'Tu Cara Me Suena 11' a Antena 3.

El retorn de 'Tu Cara Me Suena' està cada cop més a prop i ja comencem a conèixer els primers concursants. El talent xou més vist de la televisió tornarà de la mà d'Antena 3 previsiblement el proper mes de març. Després de sortir a la llum que participaran un cantant i una còmica, ara surt a la llum una presentadora que ha acceptat el repte de 'Tu Cara Me Suena 11'.

I és que un nou grup format per nou famosos intentaran aconseguir la victòria de 'Tu Cara Me Suena'. Un títol que en els darrers anys han aconseguit Miriam Rodríguez, Agoney, Jorge Fernández o Blas Cantó. Angy Fernández, Roko, Edurne, Ruth Lorenzo, Miquel Fernández o María Villalón són altres dels grans guanyadors de 'Tu Cara Me Suena' al llarg de la seva història.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva FormulaTV,Raquel Sánchez Silva serà una de les concursants estrella de 'Tu Cara Me Suena'. La presentadora està actualment lligada a La 1 com a presentadora de 'Maestros de la Costura' i fa uns mesos d''El Conquistador'. Tot i això, no serà la seva primera vegada en un talent xou, ja que va participar a 'MasterChef Celebrity' ia la segona temporada d''El Desafío' a Antena 3, sent la tercera finalista.

Primer pla de Raquel Sánchez Silva seria a la presentació d''El Desafío'
Raquel Sánchez Silva | Europa Press

Els inicis de Raquel Sánchez Silva a la televisió van ser a l'àrea d'informatius, com a redactora i presentadora suplent del Telenotícies de La 1 i als Telenotícies de Telemadrid. Tot i això, se la recorda especialment pel seu fitxatge per Cuatro com a presentadora 'Pekín Express', 'Perdidos en la Tribu' o 'Expedición Imposible' o ja a Telecinco de 'Supervivientes' o 'Acorralados'.

Per tant, Raquel Sánchez Silva és el tercer nom que surt a la llum de la nova edició de 'Tu Cara Me Suena'. Se suma David Bustamante i Valeria Ros, també dos fitxatges de nivell.

Raquel Sánchez Silva posant a El Conquistador
Raquel Sánchez Silva | RTVE

Les audiències de 'Tu Cara Me Suena'

Pel que fa a 'Tu cara me suena 10', va aconseguir liderar en totes les seves entregues divendres a la nit amb un 19,2% i 1.794.000 espectadors. Tot i el gran èxit, va ser la temporada menys vista del format en la seva història a Antena 3. Va perdre gairebé 2 punts de share i 584.000 espectadors respecte a la seva anterior edició, quan va mesurar un gran 21% i 2.378.000.

L'entrega més vista va ser la de l'estrena amb 2.408.000 espectadors. Tot i això, la gala més competitiva va ser la final, el 21 de juliol, amb un 23,3% de quota de pantalla. Pel que fa al lliurament menys vista, va ser la gala 12 amb 1.323.000 televidents, mentre que la menys competitiva va ser la setena amb un 17,1%.