Roger Escapa amb el micròfon de Catalunya Ràdio i un plató de fons amb el logotip de 3Cat

EXCLUSIVA: Roger Escapa prepara el salt a la televisió amb aquest reconegut format

El presentador de 'El Suplement' de Catalunya Ràdio presentarà 'L'Eclipsi', un programa d'entrevistes a famosos.

Gairebé tots els presentadors que han destacat a la televisió, tenen els seus inicis a les ones. Després de diversos salts de presentadors de ràdio a la televisió, ara un nou rostre de Catalunya Ràdio marxa a TV3. Tal com ha pogut saber TVienes en exclusiva, Roger Escapa presentarà un nou programa a la televisió pública.

Roger Escapa, presentador de 'El Suplement' a Catalunya Ràdio, està a punt de fer el seu esperat salt a la televisió amb la presentació d'un nou programa d'entrevistes a 3Cat. El projecte, anomenat 'L'eclipsi', marca un pas important en la carrera del comunicador.  Traslladarà l'esperit íntim i revelador de la seva secció homònima a la ràdio pública catalana a un format televisiu.

Roger Escapa somrient davant del micròfon de Catalunya Ràdio
Roger Escapa, presentador de 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, presentarà un programa d'entrevistes a 3Cat | Catalunya Ràdio

'L'eclipsi' serà un  espai d'entrevistes pausat i profund, mantingut en la foscor, on personatges famosos revelaran els detalls més íntims de les seves vides nocturnes. Aquesta nova proposta, que ja ha captivat l'audiència dels diumenges de 'El Suplement', arribarà ara a la pantalla petita amb tot el carisma que caracteritza a Escapa.

Ja en la temporada anterior, Roger Escapa va intentar vendre un format televisiu d'entrevistes a la CCMA sense èxit. Ara ha aconseguit fer-ho a través de la dotació extraordinària de 3 milions d'euros que ha fet l'ICEC a la Corporació. Tot i que encara no s'ha formalitzat la signatura del contracte, la CCMA té l'objectiu ferm de dur a terme el projecte durant el segon trimestre del 2023.

'L'eclipsi' és una aposta per continuar explorant la riquesa cultural i oferir una visió més íntima i personal dels personatges destacats del país. Amb l'èxit acumulat a 'El Suplement', les expectatives estan altes pel que fa a la recepció d'aquest nou format televisiu. Un programa que promet acostar encara més els espectadors als rostres més coneguts de Catalunya. L'audiència podrà gaudir d'una experiència única, en la qual la foscor revelarà els secrets més ben guardats dels convidats de 'L'eclipsi'.

Roger Escapa, pensatiu a l'estudi de Catalunya Ràdio
Roger Escapa, presentador de 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, presentarà un programa d'entrevistes a 3Cat | Catalunya Ràdio

Roger Escapa ja es va queixar per sortir poc a la televisió

Roger Escapa ja va assegurar en una entrevista a Comunciació21 que tenia ganes de fer televisió. "La meva primera opció seguirà sent la ràdio i El suplement, he dit més d’un cop que m’agradaria fer alguna cosa complementària de televisió. TV3 hauria de ser una finestra més oberta a algunes cares de Catalunya Ràdio, se’ns veu poc tot i la bona feina que estem fent. Últimament, s’han vist moltes més cares de RAC1 a la tele", va assegurar.

Quant a 'L'eclipsi', la secció ha comptat amb grans rostres del paradigma català en la seva versió radiofònica. Roger Escapa ha entrevistat a  Sergi Pàmies, Clara Segura, Núria Marín o Laura Fa. També a Pere Arquillué, David Selvas, Tomàs Fuentes, El Gran German o Sergi López