Muntatge d'Andreu Buenafuente amb Pablo Motos

Buenafuente declara la guerra a Pablo Motos: 'Pot ser que et truqui una formiga'

Al seu nou monòleg, Andreu Buenafuente ha llançat un gran dard a Pablo Motos, declarant-li la guerra.

Andreu Buenafuente ha declarat la guerra a Pablo Motos al seu últim monòleg. El còmic ja forma part de la cartera de presentadors de TV3 i ha protagonitzat aquest 28 de desembre a prime time 'Que ens bombin a tots'. Es tracta d'un monòleg en què ha fet un repàs al 2023, com va fer el 2022 amb 'Curraràs'.

Andreu Buenafuente ha parlat de la situació política, el Barça, les restriccions, el conflicte Israel-Palestina, el preu de productes de luxe com l'oli... A més, també ha aprofitat per enviar un gran dard a Pablo Motos, que ha protagonitzat diverses polèmiques al llarg de l'any.

"Aquest any hi ha moltes coses que no hem vist venir. Com a policies pegant 'caietans' o Puigdemont sent la clau de l'estabilitat d'Espanya. O a Pablo Motos dient que l'avergonyeix ser espanyol", deia Andreu Buenafuente al prime time de TV3.

Fotografia d'Andreu Buenafuente al monòleg Que ens bombin a Tots de TV3
Andreu Buenafuente | 3Cat

D'aquesta manera, durant el monòleg, sonava una alarma de protecció civil, que ha sonat en diverses ocasions aquest any com a simulacre. "Quin susto! Pensava que em trucava Pablo Motos per renyar-me. Es veu que va anar Alfonso Guerra, sempre porta gent de primera línia, activa, important en l'actualitat política", deia Andreu Buenafuente just després.

"I va dir que ara no es pot fer humor de res, que abans es podien fer de mariquites i nans. Una persona que està al corrent de tot l'any 2023. I Pablo Motos li diu que calli, que hi van molts còmics i que ho comenten, que no poden parlar de res", explicava, recreant l'entrevista del convidat d''El Hormiguero'.

"Però compte, que si tu després fas acudits de Pablo Motos, pot ser que et truqui una formiga. I això és veritat, et truca i et diuen: 'Pablo està molt preocupat, perquè fas bromes d'ell'. Jo els dic: '¿De debò?'. Ells responen: 'Saps el que vull?' I jo dic: 'Doncs la targeta de 'El Hormiguero'!", concloïa en un atac directe a Pablo Motos.

Recordem que el monòleg ha aconseguit un gran 25,5% de share i 483.000 espectadors a TV3, a 18 punts de la següent opció. Al llarg de l'emissió, fins a 822.000 televidents van connectar amb Andreu Buenafuente i el seu 'Que ens bombin a tots'. Tot i això, perd adeptes respecte a l'any casat, quan Curraràs va marcar un gran 28,4% de share i 594.000 seguidors.