Fotografia d'Andreu Buenafuente al monòleg Que ens bombin a Tots de TV3

Andreu Buenafuente torna a arrasar en audiències amb el seu monòleg: així ha funcionat

Andreu Buenafuente lidera la nit en audiències a 18 punts de la segona opció amb 'Que ens bombin a tots' des de TV3.

Andreu Buenafuente torna a petar-ho amb 'Que ens bombin a tots' després de l'èxit de 'Curraràs' l'any passat. L'humorista, que ha tornat amb força a TV3 amb diversos projectes, ha protagonitzat el prime time del dijous 28 de desembre un nou monòleg per repassar l'any. 'Que ens bombin a tots' ha arrasat en audiències, superant en 18 punts la següent cadena, que va ser Antena 3.

D'aquesta manera, el monòleg ha aconseguit un gran 25,5% de share i 483.000 espectadors. Al llarg de l'emissió, fins a 822.000 televidents van connectar amb Andreu Buenafuente i el seu 'Que ens bombin a tots'. Tot i això, perd adeptes respecte a l'any passat, quan Curraràs va marcar un gran 28,4% de share i 594.000 seguidors.

Recordem que Andreu Buenafuente ha parlat de la situació política, el Barça, les restriccions, el conflicte Israel-Palestina, el preu de productes de luxe com l'oli ...

Fotografia d'Andreu Buenafuente al monòleg Que ens bombin a Tots de TV3
Andreu Buenafuente | 3Cat

Pel que fa a la resta de dia, els tres programes més vistos són de TV3, que compta amb set de les deu edicions més vistes del dijous 28 de desembre. També lideren les seves franges les tres edicions de Telenotícies, l''Atrapa'm si pots: júnior' (13,7%) o l'emissió dels premis “El Temps de les Arts” (11%) en prime time. Així com els dos capítols de 'La Senyoreta Scarlet i el Duc' (13,8% i 13,3%) a la sobretaula o el primer capítol de 'Salvar la Lisa' (9,2%) a la tarda.

Amb aquests resultats, TV3 lidera dijous amb un 13,8% de share. Està a distància de la segona opció, que és Antena 3 (9%), així com de Telecinco (8,3%) i La 1 (8%). A Catalunya, laSexta (5,8%) també aconsegueix superar una fluixa Cuatro (3,7%).

Captura de Llucià Ferrer a Atrapa'm si pots júnior a TV3
Llucià Ferrer a 'Atrapa'm si pots junior' | 3Cat

Pel que fa a Andreu Buenafuente, porta diverses setmanes dilluns a la nit amb 'Vosaltres Mateixos', format d'entrevistes en què conversa amb gent anònima. Aquest dilluns 25 de desembre, l'espai, també disponible a 3Cat, va ser segona opció de la seva franja amb un bon 11,1% de share i 167.000 espectadors .