Captura de Luitingo enfadat com a convidat de De Divendres a Telecinco

L'enuig de Luitingo pel que s'ha vist del seu passat a la televisió després de 'GH VIP'

Telecinco treu "la pitjor cara de Luitingo" i ell no es pot creure el que ensenyen a la pantalla del seu passat.

La fama està donant coses bones a Luitingo, com la seva relació amb Jessica Bueno, però també dolentes, ja que està sortint a la llum el seu passat. El cantant va anar al costat de la model a 'De Viernes' a Telecinco, on van emetre uns vídeos seus de quan era un adolescent. Un contingut que no deixa Luitingo en un bon lloc davant de la seva nova xicota.

De fet, recordem que la parella va anar a 'De Viernes' per confirmar la seva relació. Jessica Bueno va confirmar els seus sentiments sense embuts: "Sí, estic enamorada de Luis", va dir la model sense embuts.

Captura del petó de Jessica Bueno i Luitingo a De Divendres
Luitingo i Jessica Bueno a 'De Viernes' | Mediaset

D'aquesta manera, 'De Viernes' va emetre un vídeo en què se'l veia en la seva adolescència mostrant el cul mentre es tirava un pet i eructava. A més, ell mateix es denominava "el pollatingo de Triana". Mentre s'emetia el vídeo, se'l notava visiblement molest, fent aspaments a les càmeres.

"Tothom té un passat, Luitingo, no passa res. S'explica tot, se sap tot i, a partir d'aquí, 'palante' amb tot", li deia Beatriz Archidona per tranquil·litzar-lo. “Aquest vídeo que ha sortit primer m'ha assegut mal. Aquí tenia 15 o 16 anys i estava de broma amb els nens al meu barri, sincerament, no m'ha assegut bé veure això”, deia el concursant de 'GH VIP'. "Tens una veu preciosa, Luitingo, i t'ho dic de debò", seguia Archidona intentant tranquil·litzar-lo.

Captura de Luitingo enfadat com a convidat de De Divendres a Telecinco
Luitingo a 'De Viernes' | Mediaset

"També m'agradaria que es digués que en el passat em van oferir 'Mujeres i Hombres i Viceversa' i 'La Isla de las Tentaciones', però em vaig negar. M'he negat sempre a tot", afegia el cantant enfadat. “No ens han arribat les coses a què t'has negat. Ens arriben les coses a les quals has dit 'sí' i es veuen a la tele”, li deixava clar, per la seva banda, Santi Acosta. "Bé, que ja està, molt bé", sentenciava Luitingo, volent passar del tema.

Per tant, Luitingo deixa clar que no li agrada que parlin del seu passat i menys davant Jessica Bueno, amb qui acaba de començar una bonica relació.