Captura d'Eva Soriano com a col·laboradora de Col·lapse a TV3

Eva Soriano fitxa per TV3 com a col·laboradora de 'Col·lapse' de Ricard Ustrell

Després d'anar-hi com a convidada, Eva Soriano fitxa com a col·laboradora de 'Col·lapse' de TV3 amb una secció mensual.

Eva Soriano suma un nou projecte professional i ara se suma a l'elenc de col·laboradors de TV3. La comunicadora, que cada matí es posa al capdavant de 'Cuerpos Especiales' a Europa FM, s'incorpora com a col·laboradora a 'Col·lapse' de Ricard Ustrell. Després de concedir una entrevista al programa dels dissabtes de TV3 fa un mes, Eva Soriano s'ha estrenat com a col·laboradora amb una secció que serà mensual.

"Vaig veure aquí diners, aquí hi ha panoja... Vaig dir vaig a venir una vegada al mes a fer coses i em van dir que perfecte", explicava en la seva estrena com a seccionista.

"Vinc a explicar notícies que a primera vista creus que són coses random, però que tenen sentit. Hi ha moltes teories conspiranoiques que no semblen veritat i jo vinc a veure que sí que és veritat", ha definit la mateixa Eva Soriano la seva secció a Ricard Ustrell. Per tant, minuts més tard comentava una notícia sobre un capellà que traficava amb viagra, una altra sobre un policia que es va disfressar d'ós de peluix per aturar dos traficants o els canvis a Marvel.

Captura d'Eva Soriano com a col·laboradora de Col·lapse amb Ricard Ustrell a TV3
Eva Soriano, col·laboradora de 'Col·lapse' | 3Cat

D'aquesta manera, Eva Soriano s'uneix a la llista de col·laboradors de 'Col·lapse' de TV3, on també formen part Sergi Pàmies, Albert Pla o Laura Fa i Lorena Vázquez.

Cal destacar que, aquest dissabte 24 de febrer, 'Col·lapse' va aconseguir un dels seus millors resultats liderant la seva franja d'emissió a Catalunya. El programa presentat per Ricard Ustrell va marcar un bon 12,9% de share i 200.000 espectadors. L'espai va comptar com a convidats com Albert Espinosa, Lídia Heredia i Francesc Garriga, o Juanra Bonet i David Fernández, que van promocionar el seu nou podcast, que ja s'ha estrenat a 3Cat.

Captura d'Eva Soriano a Col·lapse amb David Fernández i Juanra Bonet a TV3
Eva Soriano, col·laboradora de 'Col·lapse' | 3Cat

Pel que fa a Eva Soriano, compaginarà aquestes col·laboracions mensuals a 'Col·lapse' juntament amb el seu paper a 'Cuerpos Especiales' i la segona temporada de 'Showriano'. Movistar Plus+ ha estrenat recentment noves entregues de l'espai, que va comptar amb Belén Esteban com a convidada al seu retorn. La influencer Mar Lucas o Los del Río han estat altres dels convidats del programa d'Eva Soriano.