Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3

Qui és Dani Tatay, protagonista de 'Sueños de Libertad' a Antena 3?

Dani Tatay interpreta Andrés de la Reina com un dels protagonistes de 'Somnis de Llibertat', la nova sèrie d'Antena 3.

Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay protagonitzen 'Sueños de Libertad', la nova sèrie diària d'Antena 3. La cadena viu aquest diumenge, 25 de febrer, la gran estrena en prime time de l'esperada sèrie que substituirà 'Amar es para siempre' a la sobretaula. A partir de dilluns 26, els espectadors tindran una cita diària amb 'Somnis de Llibertat' de dilluns a divendres a les 15:45h.

'Sueños de Libertad' transcorre a l'Espanya del 1958 i narra la història de Begoña Montes. És una dona atrapada en un matrimoni tòxic, però amb un futur optimista i esperançador per la seva incessant cerca de la llibertat. Temes com la família, l'amor, la rivalitat, l'amistat i els secrets carregaran trames, subtrames i grans girs aquesta nova proposta de ficció d'Antena 3.

Fotografia de Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay al primer capítol de Somnis de Llibertat
Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay, protagonistes de 'Sueños de Libertad' | Atresmedia

També formen part del repartiment de 'Sueños de Libertad' Nancho Novo, Ana Fernández, Roser Tapias, Marta Belmonte, Javier Beltrán, Agnès Llobet, Daniel Albaladejo, Juan Gea o Alba Brunet. Així com Guillermo Barrientos, Carolina Lapausa, Alejandra Meco, Antonio Romero, Isabel Moreno, José Milà, Candela Cruz, Amanda Cárdenas i Pablo Béjar, que completen el repartiment de la sèrie.

Qui és Dani Tatay, que interpreta Andreu de la Reina?

Dani Tatay interpreta Andrés de la Reina, el fill petit de Damián, que és una ànima lliure . Després de dedicar la seva vida a l'exèrcit, torna a casa amb una lesió ocasionada per un accident que es va emportar la vida del mentor. Mai no ha volgut tenir gaire a veure amb l'empresa, en part perquè no es porta bé amb el seu germà Jesús, a qui considera un egòlatra, per això sempre ha fet la seva vida lluny de la família.

Primer plànol de Dani Tatay a la presentació de Somnis de Llibertat d'Antena 3
Dani Tatay, protagonista de 'Sueños de Libertad' | Atresmedia

D'aquesta manera, Dani Tatay és un actor i ballarí valencià. La seva carrera va començar com a ballarí en musicals com "Más de cien mentiras" o "Hoy no me puedo levantar". El 2017 agafa el paper d'assetjador al musical "El guardaespaldas", fins que un any després es converteix en el protagonista, en el paper de Frank Farmer. El 2020, a més, s'incorpora a "Dirty Dancing", al paper protagonista de Johnny Castle.

El seu salt a la televisió va ser el 2018, com Telmo Martínez, un dels protagonistes d''Acacias 38' a La 1. També ha fet petits papers a la sèrie 'El Cid' de Prime Video' ia 'Mentiras Pasajeras' de SkyShowtime. Al cinema també ho hem vist en petits papers a 'Torrente 4', 'Mi Gran Noche' o 'HollyBlood' i va ser un dels protagonistes de l'exitosa 'El juego de las llaves'.