Captura de Eva Soriano a La Resistencia

Eva Soriano sorprèn a 'La Resistència' revelant quants diners té al banc

Eva Soriano va revelar la sorprenent quantitat que té al banc, per la qual es va guanyar els aplaudiments i els crits del públic.

Eva Soriano va estrenar dilluns passat 5 de febrer la nova temporada de 'Showriano', amb Belén Esteban com a padrina. Amb motiu de l'estrena del seu programa a Movistar Plus+, l'humorista va assistir a 'La Resistència'. I com no, Eva Soriano ha respost a la mítica pregunta de David Broncano sobre els diners al banc.

Recordem que la presentadora en aquests darrers anys ha anat sumant múltiples projectes. Presenta 'Showriano' i copresenta cada matí 'Cuerpos Especiales' a Europa FM. A més, va concursar a l'última edició de 'Tu Cara Me Suena', demostrant el seu talent i versatilitat, i ha tingut altres projectes com locutar 'El castell de Takeshi' a Prime Video.

Fotografia de Belén Esteban amb Eva Soriano a Showriano de Movistar Plus+
Belén Esteban com a padrina de 'Showriano' | Movistar Plus+

Per això, no hi havia dubte que David Broncano li llançaria la seva pregunta clàssica: “Diners al banc?”. Davant la pregunta, Soriano va intentar no donar una dada concreta, “entre un euro i una altra xifra més alta”. Però, Broncano no es va conformar i va continuar insistint, fins que la presentadora va llançar la dada aproximada: "Un milió cent".

La catalana va afirmar tenir al banc 1,1 milions d'euros, xifra per la qual es va guanyar els aplaudiments i els crits de vida del públic. També, va aclarir que aquest és el seu patrimoni total, ja que no té propietats que augmentin aquesta xifra.

També es va enfrontar a l'altra pregunta clàssica de 'La Resistència', les relacions sexuals que ha tingut l'últim mes, i ella va respondre que havia mantingut "quatre". Tot i això, ha recordat que en la resposta entren més categories que el coit pur i dur, va canviar la seva resposta. "Portaré com a set, són com quatre coits, i després la resta a palles, està molt bé", va afirmar Eva.

LA RESISTENCIA - Entrevista a Eva Soriano | #LaResistencia 06.02.2024

Com no, 'La Resistència' va fer broma al seu compte de X: "Si fas tant programa, anunci, esdeveniment, campanya...al final surt a compte, és clar. Eva Soriano està folrada, com no ho estarà, si no fa més que pencar la tia. Les palles és el que ens iguala a tots com a ésser humà, els diners iguals no, però les palles sí”.

Sens dubte, Eva Soriano es troba en un moment dolç de la seva carrera professional i les cadenes volen seguir apostant pel seu carisma i espontaneïtat.