Berk a Germans, sèrie turca d'Antena 3

Discussions, enuigs i emoció al capítol de 'Hermanos' del dilluns 26 de febrer

Al nou capítol de 'Hermanos', Suzan rep les fotos de Sevval estirada al llit amb Ahmet.

Antena 3 emet aquest dilluns 26 de febrer un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h, després d'una nova entrega d''El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dilluns 26 de febrer a Antena 3, Suzan rep les fotos de Sevval estirada al llit amb Ahmet i se les ensenya a aquest molt enfadada. Ahmet demana explicacions a Sevval i ella s'inventa que van passar la nit junts. Ahmet s'ho creu perquè estava borratxo i no recorda res.

Per la seva banda, Akif vol comprar les accions del club i Ahmet li demana dos milions de dòlars. Acceptarà aquesta quantitat o serà massa per seguir endavant amb els plans?

Ahmet de 'Germans'
Ahmet a 'Hermanos' | Antena 3

Els germans i els seus amics estan molt emocionats amb la idea de gravar un disc, però necessiten diners. Akif enganya els nois perquè treballin en un projecte il·legal al club.

Finalment, Elif i Berk segueixen amb els mals rotllos i la seva relació és cada vegada pitjor. No paren de discutir constantment. A més, Elif troba a faltar la seva mare i Ayla no sap què fer.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Ömer, en xoc, després de conèixer qui és el seu pare a Germans
Ömer a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanos' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió. Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i Orient Mitjà.