Muntatge d'Isa Pantoja al plató de GH DÚO al costat d'Asraf Beno

Isa Pantoja, obligada a donar la cara per Asraf després del missatge del públic de 'GH DÚO'

Isa Pantoja es veu obligada a defensar Asraf en directe després del missatge que rep de l'audiència de 'GH DÚO'.

Només queden uns dies perquè 'GH DÚO' arribi al final i cada vegada és més complicada la defensa dels finalistes. El debat electoral feia que els concursants es mullessin sobre la resta dels seus companys per donar els seus arguments de cara a la final. Una dinàmica que ha deixat tensions i alguna llàgrima.

Lucía era la primera a donar la seva opinió sobre qui ha estat la persona més activa i entretinguda i quin ha estat un moble. Com també ho feien Elena i Manuel. Tot i això, el moment més emocionant del debat el protagonitzava Asraf quan havia de mullar-se sobre aquest tema.

"Hem entretingut tots, és veritat que ells han entretingut més i jo ho he fet menys, suposo. Moble no considero ningú, crec. Moble és qui no mostra els seus sentiments ni diu les coses", entonava Asraf Beno aquest dilluns a 'GH DUO'.

Captura d'Asraf Beno durant el debat de campanya de GH DÚO
Asraf Beno a 'GH DÚO' | Mediaset

Més tard, Asraf Beno explicava que deia això després de llegir en un missatge que els havia arribat del públic, que “es valora més entretenir, divertir i una mica això”. Parlant d'això es mostrava molt emocionat, amb llàgrimes als ulls. "És el que sento, de nosaltres quatre em considero menys entretingut, les festes me les enganxo força, però pel dia cuino i això", afegia.

I és que Asraf Beno havia rebut un missatge enviat per l'audiència. "Creus que ets un digne finalista d'un reality de convivència amagant-te en les tasques perquè no t'esquitxi el que passa o evitant pronunciar-te perquè no perjudiqui la teva permanència?". Paraules a què responia aquest: "Tots som dignes finalistes, si hem arribat aquí és per alguna cosa. No em refugio en les tasques, hi ha temes que no m'agraden i, com em sento incòmode, me'n vaig".

Captura d'Isa Pantoja durant la defensa al plató de GH DÚO
Isa P a 'GH DUO' | Mediaset

Després de veure aquest missatge, Isa Pantoja volia mostrar el seu orgull que la seva parella estigui a la final i deia alguna cosa . "¿Per què no pot guanyar algú que sigui tranquil i si algú conflictiu? No hi ha un perfil de 'Gran Hermano', tots són diferents i són dignes els quatre que hi són", deia la noia. A més, assegurava que Asraf Beno sí que s'ha mullat, però el que no fa "és després entrar en bucle i estar després tres hores parlant darrere dels altres".