Captura d'Isa Pantoja mirant de banda al plató de GH DÚO

Isa Pantoja revela el motiu pel qual no va al plató de 'GH DÚO' a defensar Asraf

La mateixa Isa Pantoja ha revelat el motiu real pel qual no defensa Asraf al plató de 'GH DÚO'.

Isa Pantoja ha parlat alt i clar sobre la seva absència al plató de 'GH DÚO'. Després de gairebé un mes d'edició, la parella d'Asaf Beno va trepitjar diumenge passat, durant el debat, per primera vegada els estudis de Telecinco. Mentre que en altres realities Isa Pantoja ha estat la gran defensora de la família, ara ha estat per sorpresa completament absent de la defensa d'Asraf Beno.

Recordem que normalment la defensa d'Asraf Beno la porta un dels amics de la parella, Germán. És per això que els seus seguidors es van mostrar tan sorpresos amb el canvi. Molts han volgut saber per què la col·laboradora de 'Vamos a ver' no va més als programes a defensar el seu marit.

Fotografia d'Isa P i Asraf Beno a GH VIP 6 el 2018
Isa Pantoja i Asraf Beno a 'GH VIP' | Mediaset

Isa Pantoja no ha tingut problema a pronunciar-se sobre aquesta qüestió en un directe de TikTok, on ha recordat que va ser la defensora d'Asraf Beno a 'Supervivientes'. Això li suposava realitzar desplaçaments freqüents a Madrid des del Port de Santa Maria, on la parella resideix al costat del fill que la jove té en comú amb Alberto Isla. I és que havia d'acudir als programes dimarts, dijous i diumenges, una situació que el va deixar molt esgotada.

"Asraf va ser pràcticament el centre del programa. Hi havia sempre vídeos d'ell i tenia molta gent en contra, per la qual cosa no servia un defensor qualsevol, sinó que jo havia de donar la cara",  explicava Isa Pantoja.

Captura de la trobada entre Isa Pantoja i Asraf Beno a 'GH Dúo'
Isa Pantoja i Asraf Beno | Mediaset

"La veritat és que em va agradar molt l'experiència, m'ho vaig passar genial, però no vull descuidar aquesta part de mi que és estar a casa a El Puerto. És una cosa que ja li vaig dir a Asraf, que jo no anava a defensar-lo per això, que si ell decidia anar jo em quedaria aquí a casa meva, tranquil·la, amb el meu nen", aclaria. De fet, Isa Pantoja no ha canviat d'opinió aquestes setmanes i que seguirà centrada principalment en la cura del seu fill de nou anys, deixant al seu amic Germán la tasca de defensar Asraf Beno.