Muntatge d'Isa P al plató de GH DÚo i Asraf a la casa

Isa Pantoja aclareix el seu moment sota els llençols amb Asraf: 'Segueixo pensant que...'

Isa Pantoja aclareix per fi el seu polèmic moment sota els llençols amb Asraf a 'Gran Hermano'.

Per primera vegada a la present edició, Isa Pantoja ha trepitjat el plató de 'GH DÚO' durant el debat aquest diumenge 4 de febrer. L'actual parella d'Asraf Beno ha estat amb la resta de col·laboradors per defensar el concursant. La parella va complir el seu cinquè aniversari dins la casa de Guadalix de la Serra i vam poder viure un moment molt emotiu al programa quan Asraf llegia en directe la carta que va rebre d'Isabel Pantoja.

"Feliç aniversari, cari. Sembla mentida que hagin passat cinc anys i just ara siguis on ens vam conèixer, on va començar tot. Et trobo a faltar...", començava dient la carta, que acabava amb un bonic "t'estimo".

D'aquesta manera, Ion Aramendi començava el debat de 'GH DÚO' donant aquesta sorpresa a tots els espectadors, a més de la resta que hi era present. "És un plaer estar amb vosaltres", assenyalava Isa.

Captura d'Asraf Beno emocionat amb una camisa blanca de GH DÚO
Asraf Beno | Mediaset

"Estic veient molt bé Asraf. M'agrada que aquest reality estigui sent completament diferent de la convivència que va tenir a l'altre, perquè se li va fer força pujada. Va tenir algun conflicte i em vaig quedar tan cansada que per això em costa venir a aquest, però ho estic veient d'una manera molt diferent. Sé que ho està gaudint molt", apuntava Isa Pantoja.

Per part seva, Miguel Frigenti intervenia per dir-li en to irònic si estava donant a entendre que el seu pas pel programa està passant desapercebut. "Jo si el veig, i el veig moltíssim", assegurava Isa. Posteriorment, Carmen Alcayde li ha llançat la següent pregunta a Isa Pantoja: "Ell va dir que el vostre primer petó (que tu no volies que ell ho expliqués) va ser a 'Gran Hermano' sota un llençol. Això és veritat o no?" .

"Jo li he dit que són com carícies i tot això, però un petó com a tal segueixo pensant que no ho va ser. Però tinc un bonic record de 'Gran Hermano'...", responia Isa Pantoja. Ion Aramendi li preguntava si tenen ella i Asraf el mateix concepte de petó: "Per mi un petó és més... amb llengua".

Fotografia d'Isa P i Asraf Beno a GH VIP 6 el 2018
Isa P i Asraf Beno a 'GH VIP 6' | Mediaset

"Estic casada ja, gràcies a vosaltres per haver fet això realitat", deia Isa Pantoja esbossant un somriure i molt feliç, ensenyant l'anell que portava al dit.