Captura de Marta López durant la segona gala de GH DÚO

'GH DÚO' anuncia un inesperat i emocionant moment per a Marta López

Marta López viurà un emocionant moment després de l'última cosa que ha anunciat 'GH DÚO'.

Telecinco emet aquest dimarts 6 de febrer una nova entrega de 'GH DÚO', que serà una nit molt especial per a Marta López. I és que, dues de les candidates a abandonar la casa, Ana María Aldón i Marta, compartiran els moments clau de la seva trajectòria vital en les respectives 'corbes de la vida'. Recordem que Aldón l'havia d'haver fet la setmana passada, però 'GH DÚO' es va quedar sense temps.

Al llarg de la vetllada, presentada per Ion Aramendi, també s'engegarà un nou procés de salvació que serà especialment emocionant. I és que alguns dels quatre nominats, Ana María Aldón, Marta López, Mayka Rivero i Ivanna Icardi, tenen percentatges de vot molt igualats. Al llarg de la nit s'actualitzaran els percentatges perquè l'audiència sàpiga com van fluctuant.

Captura d'Ana María Aldón amb el dit enlaire al confessionari de GH DÚO
Ana María Aldón | Mediaset

Per altra banda, els participants començaran una nova i divertida prova setmanal ambientada en un context de policies i lladres. Descobriran una trapa secreta a un túnel que porta a una càmera cuirassada plena de lingots d'or. Cal destacar que si supera aquesta prova depèn el pressupost econòmic que tenen per poder fer la compra de la setmana.

El que ha passat les últimes hores de la convivència també centrarà l'atenció a 'GH DÚO'. D'una banda, Marta López s'està mostrant preocupada perquè Efrén no va voler enviar-li una salutació durant la connexió amb la casa, un assumpte que ell podrà explicar al plató.

D'altra banda, Ana María continua en un moment dolent motivat per la suposada alegria de Marc Florensa davant la seva expulsió i pels atacs de Marta López. Durant la gala de 'GH DÚO' tindrà l'oportunitat de resoldre les dues qüestions.

Captura d'Ion Aramendi durant el primer debat de GH DÚO a Telecinco
Ion Aramendi a 'GH DÚO' | Mediaset

Recordem que la quarta gala de 'GH DÚO' va liderar la seva franja amb rècord de temporada amb un 12,7% de share i 960.000 espectadors. Tot i que no va aconseguir liderar en prime time, davant 'Entre Tierras', a la seva franja completa va estar a 1,6 punts de Antena 3 (11,1%). Tot i això, 'GH DÚO: Express' va punxar amb un 7,2% i 985.000 televidents a l'access prime time de Telecinco .