Fotografia d'Ion Aramendi a l'especial pel primer aniversari de Reacció a Cadena

El nou projecte de Ion Aramendi a Telecinco després de ser apartat de 'Supervivientes'

Ion Aramendi assumirà molt aviat un nou projecte a Mediaset que l'allunyarà de la seva faceta als realities.

Ion Aramendi tindrà un nou projecte a Telecinco tot i ser apartat de 'Supervivientes'. Fa tan sols unes hores sortia a la llum que 'Conexión Honduras' comptarà amb una nova presentadora en aquesta edició. Tot i això, Ion Aramendi no descansarà, sinó que agafarà les regnes d'un nou focat a Telecinco.

Segons ha publicat en exclusiva Yotele, Ion Aramendi es posarà al capdavant del regés de 'Factor X' a Telecinco. Agafarà el relleu dels presentadors de les anteriors etapes, que van ser Nuria Roca i Jesús Vázquez, que també va estar a la llista de possibilitats.

Per tant, Ion Aramendi s'allunya de la seva faceta de presentador de realities després d'estar al capdavant de 'GH VIP' i 'GH DUO' aquest curs. Torna a posar-se al capdavant d'un talent show després de la seva experiència de 'The Dancer' a La 1. De fet, Fremantle va ser la productora del format de dansa i ara ho és de 'Factor X'.

Captura d'Ion Aramendi al debat final de GH VIP
Ion Aramendi | Mediaset

Recordem que 'Factor X' arrenca amb les audicions, primera fase en què els jutges trien 48 concursants entre 300 candidats. Un cop superada aquesta etapa, s'assigna a cada jutge una categoria en què seran distribuïts els participants: nois de fins a 24 anys, noies de fins a 24 anys, més grans de 25 anys i grups musicals. A partir d'aquell moment, els jutges emprenen una batalla renyida per aconseguir potenciar el talent dels seus candidats, convertir-los en autèntiques estrelles de la música i alçar-se amb la victòria.

'Factor X' va arribar al nostre país el 2007 de la mà de Cuatro i presentat per Nuria Roca. El 2018 va ser rescatat al nostre país, comptant amb Laura Pausini, Risto Mejide, Xavi Martínez i Fernando Montesinos al seu jurat. Tot i que va arribar amb un fantàstic 17,2% de share i 2.464.000 espectadors, liderant en les sis primeres entregues, després va caure i va arribar a marca un 9,4% de quota a la semifinal.

Fotografia d'Ion Aramendi com a presentador de Reacció a Cadena a Telecinco
Ion Aramendi | Mediaset

Tot apunta que el talent show serà l'aposta de Telecinco per als dissabtes a la primavera, per la qual cosa previsiblement s'enfrontarà a 'La Voz Kids' des d'Antena 3. El talent show, que fa diverses edicions que s'emet de forma parcial o total els dissabtes, ha aconseguit ser líder d'aquesta nit.