Muntatge de Jorge González somrient a Festa amb el logo de Supervivientes

Jorge González revela si anirà a 'Supervivientes' després de perdre el Benidorm Fest

Jorge González ha respost per sorpresa si serà un dels concursants de 'Supervivientes 2024'.

Tot i no guanyar el Benidorm Fest, Jorge González s'ha convertit en un dels grans protagonistes de la setmana amb la seva sensual actuació. El madrileny va intentar representar Espanya a Eurovisió amb el seu tema "Caliente", però finalment va quedar en quarta posició. Jorge González va sumar un total de 124 punts, davant dels 156 de Nebulossa, els guanyadors amb la seva "Zorra".

I és que el jurat va col·locar Jorge González en cinquena posició amb tan sols 49 punts. Va ser, no obstant, el més votat del panell demoscòpic, sumant 30 punts. El públic, a més, també el va col·locar com el segon més votat amb 35 punts.

Fotografia de Jorge González en la seva actuació al Benidorm Fest
Jorge González | RTVE

D'aquesta manera, les últimes hores han corregut per xarxes socials alguns rumors sobre que algun concursant del Benidorm Fest podria ser concursant de 'Supervivientes' a Telecinco. El reality tornarà a les pantalles el proper mes de març. "El que molaria que fos Almàcor, però jo crec que serà Jorge González", escrivia un usuari de xarxes socials.

Uns rumors que creixien després que Jorge González aparegués durant la tarda del diumenge 4 de febrer a 'Festa' de Telecinco per parlar del seu pas pel Benidorm Fest. Tot i això, l'artista no ha dubtat a callar i desmentir totes les teories: "Spoiler! Jo no sóc jajaja", escrivia al seu compte de X, abans anomenat Twitter. Per tant, Jorge González descarta totalment participar a la nova edició de 'Supervivientes'.

De moment encara no hi ha participants confirmats per a la nova edició de 'Supervivientes'. Només es rumoregen alguns noms com Carmen Borrego o Ángel Cristo JR.

Pel que fa als presentadors, Jorge Javier Vázquez es mantindrà a les gales dels dijous en el que serà el seu gran retorn a televisió després de 'Cuentos Chinos'. A més, Sandra Barneda torna a 'Supervivientes: Conexión Honduras', mentre que Carlos Sobera es manté a 'Tierra de Nadie' els dimarts. Finalment, després dels rumors del fitxatge de Cristina Pedroche, Laura Madrueño tornarà als Cayos Hondureños en el seu segon any com a presentadora des de l'illa.

Jorge Javier al plató de Supervivientes
Jorge Javier, presentador de 'Supervivientes' | Mediaset

Recordem que 'Supervivientes' va ser tot un èxit l'any passat, sent el programa que millor va funcionar a Telecinco. Tot i perdre gairebé tres punts, el reality va mediar a les seves gales un gran 17,5% de share i 1.617.000 espectadors. A més, va pujar al final presentada per Carlos Sobera a un 19,7% de quota i 1.634.000.