Muntatge de Paula Vázquez a Bake Off i Marta Flich a GH VIP

La 1 ataca 'GH DÚO' amb 'Bake Off' amb Terelu, Alba Carrillo i Rocío Carrasco

'Bake Off: famosos al horno' s'estrenarà aquest dijous 11 de gener davant la previsible arribada de 'GH DÚO'.

La 1 seguirà sense deixar brillar Telecinco al prime time de dijous. Després d'atacar amb èxit les gales de 'GH VIP' amb 'MasterChef Celebrity', la guerra continuarà aquest hivern. Davant la previsible estrena de 'GH DÚO' el dijous 11 de gener, La 1 ha anunciat que emetrà des d'aquesta mateixa setmana 'Bake Off: Famosos al horno'.

De la mà de Paula Vázquez, catorze famosos lluitaran per consagrar-se com a millor pastisser o pastissera d'Espanya i guanyar un premi que donaran a l'ONG de la seva elecció. A 'Bake off: famosos al horno', produït per BOXFISH, els famosos aspirants a pastissers aprendran a fer les postres més espectaculars. Descobriran les receptes més sorprenents i viuran les situacions més hilarants.

Els famosos que s'ajustaran el davantal són Rocío Carrasco, Terelu Campos, Ana Boyer, Toñi i Encarna Salazar (Azúcar Moreno), Alba Carrillo i Yolanda Ramos. Així com Manolo Sarriá, Julio Iglesias Jr, Julio Salinas, Patxi Salinas, Pablo Puyol, Blas Cantó i Marc Clotet.

Fotografia grupal dels concursants i el jurat de Bake Off: Famosos al forn
'Bake Off: Famosos al horno' | RTVE

A cadascun dels episodis, els aspirants hauran de superar dos reptes culinaris. Les elaboracions se sotmetran al judici d'un exigent i prestigiós jurat, en què estaran el multipremiat xef Paco Roncero; la mediàtica i famosa repostera Eva Arguiñano i el pastisser de renom internacional Damián Betular.

Els desafiaments canviaran la seva dinàmica de programa en programa i es podrà tractar de la Prova d'autor, en què es reinterpreta un clàssic de la pastisseria. Així com la Prova fantasia, on es busca produir un impacte visual al jurat; o la Prova tècnica, on tots els concursants cuinen una mateixa recepta sorpresa que serà avaluada a cegues. A més, a cada episodi participaran convidats i celebritats del món de la música, l'esport, la interpretació i, per descomptat, la gastronomia.

Pel que fa a 'GH DÚO', són pocs els detalls que ha anunciat Telecinco respecte a aquesta nova edició. Només es coneix que Marta Flich seguirà al capdavant de les gales, però és una incògnita si es mantindrà Ion Aramendi als debats. Pel que fa als concursants, de moment els confirmats són Elena Rodríguez i Luca Onestini.

Captura de Marta Flich com a presentadora de GH VIP a la gala 10 i Susana Bianca de fons
Marta Flich a 'GH VIP' | Mediaset

A Antena 3, aquest dijous 11 de gener, també arribarà 'Entre Tierras', una sèrie protagonitzada per Megan Montaner. La ficció, ja disponible completa a atresplayer, és un drama emocional ambientat a l'Espanya rural dels anys seixanta. Narra l'apassionant història d'una dona capaç de deixar enrere els seus propis somnis i abandonar les seves aspiracions sacrificant-se per la seva família.