Muntatge d'una silueta amb el plató de GH VIP de fons i el logotip de GH DÚO

Es filtra un fitxatge internacional de 'GH DÚO', que segueix l'estela del fill

Surt a la llum l'inesperat fitxatge de 'GH DÚO', que travessarà l'Atlàntic per entrar a la casa.

Telecinco segueix apostant per una de les famílies internacionals més mediàtiques per a 'GH DÚO'. El reality de parelles arrencarà a principis de gener i de moment només compta amb dos concursants confirmats: Luca Onestini i Elena Rodríguez. Tot i això, una nova famosa se suma a la llista de famosos que participarà a 'GH DÚO'.

Cal destacar que de moment són pocs els detalls que es coneixen, tan sols que seguirà comptant amb Marta Flich, malgrat totes les crtícies que ha rebut com a presentadora. Pel que fa als debats, es podria mantenir Ion Aramendi com a presentador, malgrat que la decisió no estaria tancada. Es desconeix si Telecinco seguirà apostant per 'GH DÚO: Última Hora' a l'access prime time i si es mantindrà Lara Álvarez o si hi haurà canvi de rostre.

D'aquesta manera, segons ha anunciat en exclusiva el programa llatinoamericà 'El run run del espectáculo', Marianna Nanis participarà a 'GH DÚO'. Es tracta de la mare d'Álex i Charlotte Caniggia, que tots dos han participat a 'GH VIP' a la vuitena i quarta edició, respectivament. Va ser parella del futbolista argentí Claudio Caniggia, fins a la seva separació el 2020, i a Espanya va ser coneguda per la seva participació al programa 'Mujeres Ricas'.

Fotografia de Marianna Nanis
Marianna Nanis | Mediaset

Amb aquest fitxatge, 'Gran Hermano' segueix apostant per coneguts i polèmics rostres llatinoamericans després de l'èxit de Laura Bozzo i Álex Cannigia a 'GH VIP'. La presentadora peruana va aconseguir arribar a la semifinal després de ser una de les grans protagonistes de l'edició. Per la seva banda, el fill de Marianna Nanis partia com a favorit per alçar-se amb la victòria, però va ser expulsat disciplinàriament després d'una baralla amb Gustavo.

Álex Caniggia arribant al plató de GH VIP després de ser expulsat
Àlex Caniggia | Mediaset

Recordem que la primera edició de 'GH DÚO' va triomfar amb un gran 26,4% i 2.838.000 de mitjana, dades inimaginables actualment. María Jesús Ruiz va ser la guanyadora d'un càsting del qual també en van formar part Kiko Rivera, Irene Rosales, Sofia Suescun, Ylenio o Carolina Sobe. De fet, a 'GH DÚO' va ser el retorn d'Isabel Pantoja a les pantalles després d'anys allunyada, just abans de participar a 'Supervivientes'.