Captura de Sandra Barneda a la promo de l'Illa de les Temptacions

Telecinco posa data a 'La Isla de las Tentaciones', amb doble nit d'estrena

'La Isla de las Tentaciones' ja té data per tornar a Telecinco després d'haver descansat durant vuit mesos.

El retorn de 'La Isla de las Tentaciones' amb Sandra Barneda ja té data a Telecinco. Després de vuit mesos de descans, cosa que habitualment no passava entre edicions, la cadena ha anunciat que el reality tornarà amb doble nit d'estrena. 'La Isla de las Tentaciones', per tant, tornarà el proper dimarts 9 i dimecres 10 de gener a les 22:50h a Telecinco.

"Preparats per caure en la temptació? Cinc parelles disposades a tornar a l'origen, encara que aquesta vegada tampoc serà com esperen. Torna 'La Isla de las Tentaciones'", diu Sandra Barneda a la promo. De moment són pocs els detalls que ha revelat Telecinco sobre aquesta nova temporada, que comptarà amb 11 entregues, tan sols que mantindrà la mítica “llum de la temptació”.

Pel que fa a les parelles, són Rober i Alba, Andrea i Álvaro, Niko i Ruth, Borja i Ana i David Vaquero i María Aguilar. Aquesta última parella es va conèixer la temporada anterior i van començar una relació després de tot el que van viure a República Dominicana. Ell va trencar la seva relació amb Elena sent-li infidel al costat de Maria al programa i en sortir van decidir començar una història d'amor.

Recordem que la sisena i última temporada de 'La Isla de las Tentaciones', emesa a l'hivern del 2023, va mediar un fantàstic 13,6% de quota de pantalla i 1.575.000. La cinquena temporada, emesa la tardor del 2022, va estar lleugerament per sobre a share amb un 14,1% juntament amb 1.508.000 seguidors.

Fotografia de David Vaquero i María Aguilar a L'Illa de les Temptacions
David Vaquero i María Aguilar | Mediaset

L'estrena de 'La Isla de las Tentaciones' s'uneix al de 'La Mejor Generación' amb Lara Álvarez i el de 'Bailando con las Estrellas' amb Jesús Vázquez dissabte. Previsiblement, 'GH DÚO' amb Marta Flich arribarà dijous i mantindrà el seu debat diumenge. A més, 'De Viernes' seguirà totes les setmanes amb Santi Acosta i Beatriz Archidona.

Tot apunta que no comptarà amb el mític 'Debate de las Tentaciones', després que Telecinco prescindís de l'espai en la seva última temporada. De fet, previsiblement 'La Isla de las Tentaciones' s'emetrà en tan sols una nit de la setmana i la doble entrega serà només de manera especial per a l'estrena.