Fotografia d'Álvaro i Andrea a L'Illa de les Temptacions

La polèmica parella de 'La Isla de las Tentaciones': així ha estat la seva presentació

'L'Illa de les Temptacions' presenta la seva polèmica parella: ella amb 18 anys i ell amb 26.

El retorn de 'La Isla de las Tentaciones' està a tocar i una de les parelles ja s'ha convertit en la gran protagonista. Telecinco ha estrenat els especials 'Rumbo a La Isla de las Tentaciones', on ha presentat les parelles i els temptadors i temptadores. I una de les que més ha destacat ha estat Andrea i Álvaro, amb 18 i 26 anys, que prometen donar molt de joc al reality .

"El vaig conèixer a casa del seu cosí, va aparèixer amb la seva parella, però jo creia que era la seva mare. Em vaig quedar enamorada, perquè és molt maco. De sobte, vaig veure que es va fer un petó amb ella i em vaig dir: què passa aquí! ”, explica la jove al vídeo de presentació.

Posat d'Andrea i Álvaro de l'Illa de les Temptacions
Álvaro i Andrea de 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

"Vam tornar a parlar, vam estar junts i al mes següent, m'assabento que estava parlant amb la fornera del meu barri. Però si tot el meu barri s'ha clavat a la fornera!. Vaig buscar a la fornera i tots dos em van dir el mateix: que van estar jugant a la Play, al Call of Duty", afegeix Andrea com a anècdota, narrant que arran d'això van trencar la relació.

"Saps el que vaig pensar en aquell moment? Ara tornaré amb ell, faré que es tatuï el meu nom d'allò més bé. Després que es tatuï, vaig a deixar-lo: a prendre pel cul!. Així es queda amb tot el meu nom gran, com si fos un cavall marcat", ha explicat ella, mentre que Álvaro ensenyava el tatuatge que té a l'espatlla. "I és el que vaig fer. El que passa és que, després, em vaig enamorar i ja... Bé, ho sabia. La meva mare m'ho deia", conclou.

D'aquesta manera, Andrea està molt nerviosa per participar a 'La Isla de las Tentaciones', però Álvaro la intenta tranquil·litzar: "Tinc el teu nom tatuat, tinc la teva cara tatuada, em recordaré de tu tota la meva vida".

"El nom es fa un làser i fora, la cara li fiques tres maquillatges i ja no soc jo, és la veïna del davant, així que parlarem clar... Per a tu no és el mateix que per a mi, que és la teva tercera relació, que ja tens 30 anys als collons i jo tinc 18 anys de merda. No sé controlar els meus sentiments perquè ets la meva primera parella, ara mateix em veig a punt d'un precipici”, li respon ella amb molta gràcia.