Megan Montener a Entre Terres, sèrie d'Antena 3

Antena 3 posa data d'estrena a 'Entre Tierras', la seva gran aposta de ficció per al 2024

'Entre Tierras' narra la història d'una dona capaç de deixar enrere els seus propis somnis i abandonar les seves aspiracions sacrificant-se per la família.

Antena 3 ja ha posat data d'estrena a 'Entre Tierras', la seva nova sèrie protagonitzada per Megan Montaner per a aquest hivern. La ficció, ja disponible completa a atresplayer, és un drama emocional ambientat a l'Espanya rural dels anys seixanta. Narra l'apassionant història d'una dona capaç de deixar enrere els seus propis somnis i abandonar les seves aspiracions sacrificant-se per la seva família.

'Entre Tierres', que compta amb deu capítols, arribarà al prime time d'Antena 3 el proper dijous 11 de gener. “És un projecte que des de la casa sempre hem tingut amb molt d'afecte i volíem convertir en la súper producció que és. És una de les millors sèries que veureu aquest any”, definia 'Entre Terres' José Antonio Antón en la seva presentació a el FesTVal.

"És una sèrie molt especial, visualment amb un punt western. La sèrie té la seva atmosfera, la seva pròpia personalitat . Es veu la duresa del camp, del món rural, les jornaleres", explicava Luis Santamaría, productor de la sèrie.

Megan Montaner i Unax Ugalde, protagonistes d'Entre Terres d'atresplayer i Antena 3
'Entre Tierras' | Atresmedia

'Entre Tierras', que s'ha rodat en diverses localitzacions de Castella-la Manxa i també a Almeria, compta amb un repartiment encapçalat per Megan Montaner amb Unax Ugalde. Completen el repartiment Juanjo Puigcorbé, Carlos Serrano, Begoña Maestre, Llorenç González, Inma Cuevas, Belén Écija o Magdalena Tejado. Així com Mateo Medina, Clara Garrido, Martín Abelló Sevillano, Inma Pérez-Quirós, Gonzalo Kindelán i Malena Gutiérrez, entre d'altres.

Així és la trama d''Entre Tierras'

Megan Montaner i Unax Ugalde al quart capítol d'Entre Terres de Atresplayer i Antena 3
'Entre Tierras' | Atresmedia

Maria és una humil jove andalusa que es veu obligada a casar-se amb un terratinent manxec a canvi que aquest asseguri el benestar econòmic de la família. Tot i això, en arribar a la Manxa, res és com pensava. La seva presència sembla no acontentar els vilatans i, a més, s'haurà d'enfrontar a enemics silenciosos ia un marit turmentat que resulta no ser la persona que esperava.

Cal destacar que es tracta d'una adaptació lliure de la minisèrie italiana 'La Esposa'. "Estem molt orgullosos que els guionistes hagin estat capaços d'estendre i haver creat una història molt més original que aquesta primera idea", explicava Montse García. "Malgrat que té un punt de partida semblant, hem obert moltes trames locals", afegia la directora de ficció d'Atresmedia.