Fotografia d'Inés Hernand i Félix Gómez amb Jesús Calleja a Mart a Planeta Calleja de Cuatro

'Planeta Calleja' viatja a Mart amb Félix Gómez i Inés Hernand

'Planeta Calleja' "abandona la Terra" a la seva 'Especial Missió a Mart', amb Félix Gómez i Inés Hernand.

'Planeta Tanca' tanca la desena temporada viatjant a Mart a Cuatro. Després de recórrer pràcticament el món sencer, el programa de Jesús Calleja fa un pas més enllà i emprèn una 'aventura interplanetària' amb 'Planeta Calleja: Especial Missió a Mart'. Es tracta de dues entregues especials que es podran veure el dilluns 19 i el 26 de febrer amb l'actor Félix Gómez i la comunicadora Inés Hernand com a convidats d'excepció.

Com és la vida a Mart? Estem els éssers humans preparats per colonitzar el planeta? Jesús Calleja intentarà esbrinar com seria la vida dels primers pobladors del planeta vermell a través d'aquest experiment, pioner a la televisió.

Els dos convidats afrontaran l'aventura extraordinària de convertir-se en 'colons marcians'. Viuran durant cinc dies com a astronautes a la base anàloga a les condicions de Mart més realista que existeix. Està situada a l'interior d'una cova a la Vall d'Asón (Cantàbria).

Fotografia d'Inés Hernand i Félix Gómez a Mart a Planeta Calleja de Cuatro
Inés Hernand i Félix Gómez viatgen a Mart a 'Planeta Calleja' | Mediaset

'Planeta Calleja' mostrarà l'entrenament de Félix Gómez i Inés Hernand amb un equip d'especialistes. Estarà format per astronautes anàlegs, experts en tecnologia i psicòlegs que els ajudaran a preparar-se amb tècniques de control mental. Així com la seva estada a l'Estació Ares, un dom de supervivència habilitat a les profunditats de la cova amb equips científics per dur a terme l'experiment.

Fora d'aquest hàbitat s'hauran de moure amb vestits especials. Realitzaran missions diàries a l'exterior, supervisades per Jesús Calleja i un equip de científics que monitoritzaran l'experiència des d'un centre de control. Hauran de resoldre situacions d'emergència, trobar cianobacteris a l'entorn, instal·lar equips de comunicació a la cova, així com fer front a la foscor i l'aïllament.

Fotografia d'Inés Hernand i Félix Gómez a Mart a Planeta Calleja de Cuatro
Inés Hernand i Félix Gómez viatgen a Mart a 'Planeta Calleja' | Mediaset

D'aquesta manera, 'Planeta Calleja' tancarà una desena temporada de grans èxits, ja que per ara hi ha un fantàstic 8,5% de quota de pantalla, fregant els 800.000 espectadors. La setmana passada, el viatge d'Álvaro Rico a Sri Lanka va marcar mínim amb un 7% i 653.000, davant de laSexta (4,1%) a la franja d'emissió. La entrega més vista va ser la segona, amb Carlos Sobera, en marcar un gran 10,1% i 961.000 fidels.