Pòster de The Walking Dead: The Ones Who Live, protagonitzat per Andrew Lincoln i Danai Gurira a AMC+

On veure a Espanya la sèrie 'The Walking Dead: The Ones Who Live'?

AMC+ estrenarà en exclusiva a Espanya l'spin-off 'The Walking Dead: The Ones Who Live'.

El servei de streaming AMC+ estrenarà en exclusiva 'The Walking Dead: The Ones Who Live' el 26 de febrer a Espanya, un dia després dels Estats Units. L'esperat spin-off de l'univers de 'The Walking Dead' reuneix Andrew Lincoln i Danai Gurira, que donen vida als personatges de Rick Grimes i Michonne, molt estimats entre els fans. A més, el primer episodi també es podrà veure al canal de televisió AMC el 26 de febrer a les 21:10h.

Tots els següents episodis de la sèrie s'estrenaran exclusivament al servei AMC+. Recordem que AMC+ està disponible a Espanya a Orange TV, Vodafone TV, Jazztel TV i com a canal a Prime Video i Apple TV Channels.

Fotografia de The Walking Dead: The Ones Who Live, protagonitzat per Danai Gurira a AMC+
'The Walking Dead: The Ones Who Live' | AMC

D'aquesta manera, The Walking Dead: The Ones Who Live presenta una història èpica d'amor de dos personatges transformats per un món canviant. I estan separats per la distància, per una força imparable i pels fantasmes dels qui van ser. Rick i Michonne són catapultats a un altre món, construït en una guerra contra els morts... i finalment, una guerra contra els vius.

Podran trobar-se l'un a l'altre i també a ells mateixos en un lloc i situació inèdits? Són enemics? Amants? Víctimes? Vencedors? Si no es tenen l'un a l'altre, són realment vius o descobriran que ells també són morts vivents?

AMC+ España | Primer tráiler de 'The Walking Dead: The Ones Who Live'

També formen part de l'elenc de 'The Walking Dead: The Ones Who Live' Pollyanna McIntosh com a Jadis Stokes, Lesley-Ann Brandt com a Pearl Thorne, així com Terry O'Quinn com a Major General Beale. L'esperat spin-off de 'The Walking Dead' compta amb la producció executiva del showrunner Scott M. Gimple, a més de Lincoln, Gurira, Denise Huth i Brian Bockrath.

Recordem que AMC+ va anunciar fa unes setmanes novetats sobre les seves sèries originals, incloent-hi el primer tràiler de 'Parish'. El servei de streaming va anunciar nous membres del repartiment d''Entrevista con el vampiro' i 'Las brujas de Mayfair'. Així com el desenvolupament d'una nova sèrie de l'univers d'Anne Rice i la tornada de 'Harry Wild' per a una tercera temporada