Primer plànol de Berto Romero en el photocall dels Premis Feroz 2018

RTVE fitxa per sorpresa Berto Romero per al seu nou programa de literatura

Berto Romero presentarà a La 2 'Ovejas Eléctricas', un programa de divulgació literària "diferent".

Berto Romero té un nou projecte televisiu. Després de l'estrena de 'Cifras y Letras', RTVE està ampliant la seva aposta de continguts per a La 2 i una de les seves grans cartes per al 2024 serà l'arribada de l'humorista. Berto Romero presentarà 'Ovejas Eléctricas', un nou espai de divulgació literari per al prime time de La 2, segons ha publicat en exclusiva verTele .

'Ovejas Eléctricas' estarà produït per K2000, una productora de The Mediapro Studio, que també s'encarrega d''Òrbita Laika' a La 2. L'espai, que actualment està en fase de preproducció, s'enregistrarà a Biscaia durant cinc setmanes. Cal destacar que no és una estrena imminent.

Imatge de Berto Romero en la prémiere de la pel·lícula 'Malnazidos'
Berto Romero | GTRES

D'aquesta manera, 'Ovejas Eléctricas' parlarà de literatura des de tots els seus vessants: de llibres a còmics passant per guions de cinema i sèries, cançons i fins i tot mites i llegendes populars. A cada entrega s'aprofundirà en un tema i s'analitzaran diverses obres culturals amb humor. A més, Berto Romero estarà acompanyat de diferents col·laboradors que comptaran amb seccions.

Per tant, es tracta d'un format de plató, que comptarà amb taula, videowall i un sofà. El plató estarà dissenyat com un “llibre pop up” que es desplega en obert. Tot i això, una de les seccions sortirà de plató, ja que un rostre famós obrirà les portes de casa seva per compartir amb els espectadors la seva biblioteca o videoteca personal.

Amb aquest projecte, Berto Romero torna a l'entreteniment després del final de 'Late Motiv'. L'últim any, el còmic s'ha centrat a 'El otro lado', la sèrie de Movistar Plus+ que es va estrenar al novembre. A més, serà la primera vegada que Romero treballi a RTVE, ja que sempre havia estat lligat a laSexta de la mà de Buenafuente i posteriorment a Movistar Plus+.

Berto Romero davant d'Andreu Buenafuente a la sèrie El otro lado de Movistar
Berto Romero a 'El Otro Lado' | Movistar Plus+

Per tant, 'Ovejas Eléctricas' s'uneix a l'aposta d'entreteniment de La 2. La cadena actualment compta en emissió amb les noves temporades de 'Cachitos de hierro y cromo' o 'El Condensador de Fluzo' en prime time. A més, també emet el programa d'entrevistes 'Late Xou amb Marc Giró'.