Primer pla de Lara Álvarez com a presentadora de La Millor Generació a Telecinco

Telecinco pren una decisió amb 'La Mejor Generación' després de no funcionar en audiències

Telecinco pren una contundent determinació sobre el futur del nou programa de Lara Álvarez només dues setmanes després de la seva estrena.

Males notícies per a Lara Álvarez després de les audiències del segon lliurament de 'La Mejor Generación'. Dilluns passat 8 de gener, la cadena va estrenar aquest format musical com una de les seves grans apostes per obrir l'any. Lara Álvarez s'ha posat al capdavant de 'La Mejor Generación', que no ha aconseguit els resultats esperats en audiència.

Recordem que, a cada programa de 'La Mejor Generación', hi ha tres rondes d'actuacions en què els artistes de cada equip canten temes d'una dècada concreta. Concloses les actuacions de cada ronda, les graderies voten per la seva actuació favorita i els capitans voten individualment, encara que mai pel seu propi candidat. Els cantants van acumulant punts per al seu equip i el més votat rep un Disc d'Or, que es converteix en diners per a una ONG a la Gran Final del programa.

Fotografia de Lara Álvarez juntament amb els concursants de La Millor Generació a Telecinco
'La Mejor Generación' | Mediaset

D'aquesta manera, 'La Mejor Generación' va punxar en audiències en la seva estrena en marcar un pobre 8,7% de share i 742.000 espectadors. A més, va caure en la seva segona entrega a la quarta opció de la nit amb un pobre 6,5% de quota i tan sols 515.000 a Telecinco .

Per tant, segons ha publicat en exclusiva el periodista Rocco Steinhauser i ha confirmat TVienes, Telecinco ha paralitzat els enregistraments de 'La Mejor Generación'. El programa compta amb dues entregues per emetre, però es desconeix si es mantindrà a la graella o si Telecinco també el retirarà. Es tracta del segon format que la cadena retira dels dilluns, després de deixar sense fer ús tres lliuraments de '100% Únicos', també després de dos lliuraments que van punxar en audiències.

En una entrevista exclusiva a TVienes, Lara Álvarez parlava sobre com viu les audiències: "He entès que per gaudir de la meva feina he de fer el que està a les mans. No alteraré una audiència perquè ho faci millor o pitjor, però jo sí que alteraré la meva sensació si tinc una major o menor implicació. Intento entregar el 300% de mi en totes les coses que faig”.

Fotografia de Lara Álvarez amb Marta Sánchez a La Millor Generació a Telecinco
'La Mejor Generación' | Mediaset

Cal destacar que, a ''La Mejor Generación',  Marta Sánchez, Pablo Carbonell i Sole Giménez, capitanejats per David Fernández són l'equip dels 'Vinilos'. Roko, Aníbal Gómez i Melody, amb Ana Morgade són els Casetes. Finalment, Maverick, Marta Sango i Izan Llunas, amb Esperansa Grasia com a capitana, són els 'Streamers'.