'Viure sense permís'

'Vivir sin permiso' tindrà una versió turca després de l'última venda de Telecinco

La sèrie 'Vivir sin permiso', protagonitzada per José Coronado, farà el salt internacional amb una versió turca.

Mediterrani Mediaset España Group ven a Turquia els drets d'adaptació de 'Vivir sin permiso' a la productora ACUNMEDYA per a la seva emissió a TV8. Aquesta cadena turca ofereix formats d'èxit internacional com ara 'Survivor', 'The Voice' o 'Masterchef'. Tot i així serà Mediterrani qui s'encarregui de distribuir aquesta adaptació de la sèrie fora de Turquia.

La versió turca de la sèrie de Telecinco que es titularà 'Yetkisiz' ('Sin aurotización'). Comptarà amb Gokhan Horzum - 'Cukur' ('The Pit') i 'Baba' ('Our Father') com a guionista; l'adreça de VolkanKocaturk - 'Dilek Tasi' ('A Father's Promise') i 'Mahkum' ('Hidden Truth'); i la producció executiva d'Esat Yountunç.

'Yetkisiz' serà la segona adaptació de 'Vivir sin permiso' després de l'emesa a la italiana Canale 5 el 2022 sota el nom 'Il Patriarca'. Aquesta adaptació va ser produïda per CamFilm, i dirigida i protagonitzada per Claudio Amendola, molt conegut per aquest país pel seu protagonista a 'I Cesaroni', la versió italiana de 'Los Serrano'.

Recordem que la versió espanyola de 'Vivir sin permiso' va aconseguir l'èxit internacional amb la seva emissió a Netflix, on s'ha situat entre les sèries espanyoles més vistes fins i tot el primer semestre del 2023. La sèrie protagonitzada per José Coronado, Álex González i Luis Zahera també es va vendre a l'Orient Mitjà, països del nord d'Àfrica, Uruguai, Israel, Albània i diversos territoris dels Balcans.

La col·laboració turca amb ACUNMEDYA i Meditráneo farà que la sèrie transcendeixi les fronteres culturals i reforci aquesta popularitat que ja havia captivat, ara a nivell internacional.

Així és 'Vivir sin permiso'

Nemesio "Nemo" Bandeira (José Coronado) és un home que es va enriquir en el passat amb activitats il·legals. Tot i això, ha aconseguit blanquejar la seva trajectòria fins a erigir-se en un dels empresaris més influents de Galícia, a través d'una important companyia conservera pertanyent a la família de la seva dona, Asunción "Chon" Moliner (Pilar Castro).

Quan a Nemo li diagnostiquen Alzheimer, intentarà amagar la seva malaltia per no mostrar-se vulnerable mentre posa en marxa el procés per triar el seu successor, cosa que provoca una hecatombe a la família. Els seus dos fills legítims que mai han tingut cap interès pels negocis, Nina (Giulia Charm) i Carlos (Àlex Monner), de sobte intenten demostrar que cadascú és el candidat més adequat.

El seu fillol, el brillant i implacable advocat Mario Mendoza (Álex González), és objectivament el més preparat, encara que no té res de vital: portar la mateixa sang que el seu padrí. En saber que Nemo no el contempla com a hereu de l'imperi, posarà en marxa el seu propi pla sense abandonar el seu somriure encantador, cosa que el convertirà en el més perillós i despietat dels seus enemics.