Nuria Marín presentant Sálvame enfadada

Núria Marín es confessa sobre la seva sortida de Telecinco: 'Desitjo el millor per a tots'

Núria Marín parla per primera vegada en exclusiva per a TVienes sobre la seva sortida de Telecinco després del seu acomiadament de 'Socialité'.

Després d'una dècada formant part de l'equip de presentadores de Mediaset, el mes de desembre passat Núria Marín es va acomiadar dels espectadors de Telecinco. La seva sortida ha format part de la ruptura de Mediaset i La Fàbrica de la Tele, que ha provocat que María Patiño també sortís de 'Socialité'. Núria Marín, per la seva banda, s'ha incorporat a 3Cat, primer com a col·laboradora d''Està Passant' i ara com a presentadora de 'Love Cost'.

'Love Cost' és un dating show on l'amor i l'engany s'uneixen i on els concursants han de triar entre amor o diners, sinceritat o mentida. A cada capítol, un o una protagonista busquen l'amor amb una de les quatre persones interessades, però n'hi ha dues que no volen l'amor, sinó que volen els diners. Núria Marín acompanya el protagonista de cada capítol per ser testimoni de la sinceritat o mentida, del triomf de l'amor o dels diners.

Fotografia de Nuria Marín a la presentació de Love Cost de 3Cat
Núria Marín | 3Cat

Tot i això, en una entrevista exclusiva a TVienes, Núria Marín també ha parlat de la seva sortida de Mediaset: "Jo ja m'ho veia a venir. Això és com quan tens una parella i veus que la cosa ja no flueix com abans, t'ho ensumes. Jo veia que tallaríem i vaig començar a deixar anar per poder arribar a coses noves".

"Em vaig aïllar molt socialment, no volia parlar amb la gent de la tele perquè no volia contaminar-me. Només volia mirar endavant, treballar i realitzar projectes. Vaig escriure una novel·la i vaig entrar a TikTok més que mai. Em van trucar de l''Està Passant' i de 'Love Cost' quan encara estava a 'Socialité'. Jo intentava tirar endavant…”, ha assegurat en declaracions a TVienes.

Captura de pantalla de 'Socialité' amb Núria Marín amb el rostre seriós
Núria Marín | Mediaset

A més, Núria Marín també vol reivindicar la seva etapa a La Fàbrica de la Tele: "He après moltíssim, em van deixar ser jo des del principi. M'han donat moltíssimes oportunitats i he crescut com a presentadora. És una manera de fer tele única i inimitable" .

"Ja no formo part de La Fàbrica de la Tele, però són família. Això és com si ara estigués parlant del meu ex quan tinc una nova relació, crec que ho guai és parlar del present i del futur. Entenc que em preguntin perquè és molt sucós i jo també ho preguntaria, però estic en un mood tan zen i absolutament en pau amb tot el que ha passat .. Jo he fet el que m'han demanat en tot moment, he estat una professional i ja està. Desitjo el millor absolutament per a tots “, ha afegit sobre la seva sortida de Mediaset.

Pel que fa al nou 'Socialité' de María Verdoy, assegura que no ho està veient: "Si et soc sincera, després de 2 anys treballant els caps de setmana, he aprofitat per no veure la tele i tornar a la vida social que havia perdut ".