Muntatge de Juanra Bonet i Manel Fuentes com a presentadors d'Atrapa un Millón a Antena 3

Per què Juanra Bonet presenta 'Atrapa un Millón' com a substitut de Manel Fuentes?

El motiu pel qual Juanra Bonet s'ha convertit en presentador d''Atrapa un Millón' com a substitut de Manel Fuentes a Antena 3.

'Atrapa un Millón' ha canviat per sorpresa de presentador. Després de dues setmanes amb Manel Fuentes al capdavant del concurs d'Antena 3 a prime time, ara Juanra Bonet presentarà els propers programes. Una notícia inesperada per als espectadors, que aquest dissabte 17 de febrer trobaran un nou presentador.

De fet, Juanra Bonet presenta amb total normalitat, sense fer cap menció Manel Fuentes. Tot i això, Atresmedia ja va anunciar des de l'inici que Juanra Bonet conduiria algun dels lliuraments d'aquesta temporada en què Manel no ha pogut estar per incompatibilitat d'agenda. Per tant, almenys durant les dues properes entregues, que ja estan preestrenades a atresplayer, hi haurà canvi de presentador.

Juanra Bonet picant l'ullet a Qui vol ser milionari? a Antena 3
Juanra Bonet, nou presentador d''Atrapa un Millón' | Atresmedia

Recordem que, fa un any, els quatre especials d''Atrapa un Millón' van mediar un fantàstic 15,5% de share i 1.463.000 espectadors. En aquesta ocasió, la temporada va tornar liderant amb un correcte 12,5% de quota i 1.386.000 espectadors . Tot i això, la forta competència va fer que baixés en la seva segona entrega a un 10,1% i 1.220.000 fidels.

Mantenint la mecànica que va fer famós al format, 'Atrapa un millón' posa un milió d'euros de diners reals en metàl·lic sobre la taula: 40 feixos de 25.000 euros cadascun. L'objectiu del joc és conservar el màxim de diners possibles fins a l'última pregunta. Els concursants hauran de respondre vuit preguntes.

Les quatre primeres preguntes tenen quatre opcions de resposta, però només una és la bona. En les tres preguntes següents tindran tres opcions de resposta. A la vuitena i última pregunta, els concursants s'ho juguen al 'Tot o res': només hi haurà dues opcions, una de veritable i una altra de falsa.

Fotografia de Manel Fuentes amb un feix de bitllets a Atrapa un Millón de Antena 3
Manel Fuentes, presentador d''Atrapa un Millón' | Atresmedia

Al llarg del joc, els concursants poden posar tots els diners en una resposta o repartir-los en diverses, però sempre n'han de deixar una sense diners. Un cop acabat el temps, els diners que no hagin estat col·locats en alguna de les trapes es perdran. Els feixos que no caiguin per la trapa seran els que els concursants s'enduguin a casa.