Fotografia de Miki Núñez i Marta Torné al càsting final de la tercera edició d'Eufòria de TV3

TV3 anuncia les primeres novetats d''Eufòria', amb canvis als professors

Alfons Nieto i Natalia Palomares se sumen a l'equip de preparadors de la tercera edició d''Eufòria'.

TV3 anuncia els primers canvis per a la tercera temporada d''Eufòria'. L'equip de preparadors que assessorarà els concursants arriba amb novetats amb la incorporació de dues cares noves: Alfons Nieto i Natalia Palomares. L'equip el completen Daniel Anglès, Clara Luna i Jordi Cubino, que repeteixen a 'Eufòria'.

L'actor Alfons Nieto serà el nou preparador d'interpretació. Format a l'Institut del Teatre, Nieto ha trepitjat els principals teatres del país i ha participat en importants produccions de Netflix, HBO o Prime Video. A més, té experiència com a preparador, un rol que va exercir al programa 'Oh Happy Day'.

Per la seva banda, Natalia Palomares, que ja va participar a 'Eufòria Street Dance', serà la nova coreògrafa del programa. Formada en danses urbanes als Estats Units, compta amb més de dues dècades de carrera professional. En els darrers anys ha creat coreografies per Eurovisió i ha col·laborat amb artistes internacionals com Luis Fonsi, Shakira o Rosalia. Natalia Palomares està considerada una de les coreògrafes amb més projecció actual.

Alfons Nieto i Natalia Palomares al càsting final de la tercera edició d'Eufòria de TV3
Alfons Nieto i Natalia Palomares | 3Cat

L'equip el completen Daniel Anglès, que dirigirà els assajos i serà el cap de preparadors del programa. Així com Clara Luna, que serà la preparadora de veu i assessora musical, i serà l'encarregada de posar a punt les veus dels 16 concursants. Finalment, també es manté Jordi Cubino com a productor musical d''Eufòria' a TV3.

Cal destacar que els 16 concursants d''Eufòria' es revelaran en dos programes especials sobre el càsting final que s'emetran a TV3 els divendres 16 i 23 de febrer. Dels més de 1.000 aspirants que van ser convocats a cantar a la plaça de Catalunya, només 26 van arribar a l'últim dia de càsting. Els finalistes hauran de cantar per darrera vegada davant del jurat, envoltats d'un públic molt especial: els seus familiars, que seran testimonis de la seva última actuació i del veredicte del jurat.

Miki Núñez i Marta Torné com a presentadors d'Eufòria a TV3
Miki Núñez i Marta Torné a 'Eufòria' | 3Cat

Miki Núñez acompanyarà els 26 finalistes aquest últim dia de càsting. La decisió final estarà en mans del jurat, format per Daniel Anglès, Natalia Palomares, Alfons Nieto, Jordi Cubino i Carol Rovira, jurat de la segona temporada d'Eufòria. Qui tampoc es perdrà aquesta jornada especial és Marta Torné, que apareixerà per sorpresa de tothom per conèixer els concursants seleccionats.