Muntatge de Tinet Rubira somrient a OT al dia amb Chenoa i Noemí Galera

Tinet Rubira enceba el futur d''OT': 'En un món de fracassos, un èxit com aquest...'

Tinet Rubira, director general de la productora Gestmusic, ha encebat la renovació d''OT' a Prime Video.

Queden tan sols tres dies perquè 'OT 2023' tanqui les portes proclamant el seu guanyador o guanyadora a la gran final. Chenoa serà l'encarregada d'anunciar qui s'alça amb el premi en una final en què participen Naiara, Paul, Ruslana, Juanjo, Lucas i Martin. Quan l'acadèmia està a punt d'apagar-se, els espectadors ja es pregunten si hi haurà una nova edició d''Operación Triunfo', cosa que Tinet Rubira ha deixat a l'aire.

El director general de Gestmusic, la productora encarregada d''Operación Triunfo', ha acudit com a convidat a 'OT al dia' aquest divendres 16 de febrer. "Ja veig la llum al final del túnel... 'Operación Triunfo' s'acaba dilluns i després ve el cop de cua que és la gira, les curses de cadascun, seguir-los una mica i estar pensant ja si hi haurà una altra edició o no...", ha dit davant de Xuso Jones.

Captura de Tinet Rubira i Noemí Galera a OT al dia
Tinet Rubira i Noemí Galera a 'OT al dia' | Prime Video

Tot i no confirmar la renovació, Tinet Rubira ha deixat clar que 'OT 2023' ha funcionat a Prime Video: “Això ha estat un èxit? Doncs ja està. Tindrem temps de dormir i de descansar, però... Després de l'èxit que hem tingut, perquè és indiscutible, és al carrer. En un món de fracassos, un èxit com aquest...", ha explicat, insinuant que la plataforma no pot deixar escapar un format com 'OT 2023'.

Tot i això, ha deixat clar que el futur d''Operación Triunfo' no està decidit. "No ho sabem", ha dit en ser preguntat sobre una nova edició.

Durant l'entrevista, també ha parlat de com ha estat la preparació de tota l'edició: "Fa dos anys que treballem amb Prime Video, veient com podia ser aquesta nova etapa d''OT' dins de la plataforma. Passem per alt que és la primera vegada que una plataforma en fa tants directes durant tantes setmanes, perquè farem 14 gales, 65 'OT al dia'...".

"Les plataformes fa dos dies no feien directes i de cop Prime Video és la primera que pot presumir d'haver fet aquests directes sense que hagi fallat res, tot ha anat com la seda, la gent n'està encantada... Ens hem de felicitar tots d'aquest gran èxit", ha afegit.

Fotografia dels sis finalistes d'OT 2023: Juanjo, Lucas, Martin, Naiara, Lucas i Ruslana
Finalistes d''OT 2023' | Prime Video

Per la seva banda, Noemí Galera també ha parlat de les seves sensacions aquesta darrera setmana: “Estic cansada, però durant tota l'edició la sensació no l'he tingut. Ara que veiem el final i comences a recollir et relaxes més i va sortint el cansament i els constipats que no han sortit fins ara...”.