Fotografia de Cristian Trepat, Ana Jove, Núria Marin i Adrià Serra a la presentació de Love Cost a 3Cat

3Cat presenta 'Love Cost', el seu dating show amb Nuria Marin: 'Ha estat una obsessió'

La plataforma 3Cat ja ha estrenat 'Love Cost', que ben aviat s'emetrà al prime time de TV3.

3Cat ja ha estrenat en exclusiva 'Love Cost', el nou dating xou que presenta Núria Marín. És un format renovat on l'amor i l'engany s'uneixen i on els concursants han de triar entre amor o diners, sinceritat o mentida. A cada capítol, un o una protagonista busquen l'amor amb una de les quatre persones interessades, però n'hi ha dues que no volen l'amor, sinó que volen els diners.

Núria Marín és la presentadora de 'Love Cost'. Acompanya el protagonista de cada capítol per ser testimoni de la sinceritat o mentida, del triomf de l'amor o dels diners. De si els protagonistes tenen un final feliç o simplement un final.

"Torna el dating a 3Cat. TV3 va ser pionera en aquest format als anys 90, que vam tenir datings de gran èxit com 'Amor a primera vista', que van marcar una època. Van deixar un segell de modernitat en una tele que oferia el millor entreteniment".  20 anys després tornem a tenir un dating de qualitat i diferent, que crec que és una de les claus”, ha arrencat la presentació Cristian Trepat, director de continguts de 3Cat.

Captura de Nuria Marín al programa Love Cost de 3Cat
Nuria Marín, presentadora de 'Love Cost' | 3Cat

A més, ha explicat que han estat molt de temps darrere d'aquest gènere: "Ha estat una obsessió dels últims anys al departament d'entreteniment. És tendència mundial, sempre està entre els formats més venuts. Era una pena que nosaltres no oferíssim aquests continguts a la nostra audiència".

"Si havíem de tornar a oferir un dating havia de ser innovador, que sortís de la mecànica habitual. En buscàvem un de diferent. Teníem diverses propostes fins que vam trobar la proposta adequada i va arribar fa tres anys. És un híbrid entre 'Amor a primera vista' i 'Sis a traïció'", ha afegit.

"És un format original, una idea que s'ha desenvolupat a Catalunya. Nosaltres demanem al sector que cada cop puguem recollir creativitat pròpia i no haver de llicenciar formats a l'estranger, que és fàcil. Estem content de poder tenir un format original que s'ha parit a unes oficines de Barcelona”, ha conclòs Cristian Trepat.

Fotografia de Cristian Trepat, Ana Jove, Núria Marin i Adrià Serra a la presentació de Love Cost a 3Cat
Presentació de 'Love Cost' | 3Cat

"Feia temps que a Minoria Absoluta volíem fer un dating amb 3cat. Tot el que hi havia a la graella era bonic, sempre s'enamoren, però els catalans som molt punyeters. I a l'amor sempre no es guanya i a vegades té premi", ha explicat, per la seva part, Ana Joven, productora de 'Love Cost'.

Per la seva banda, Nuria Marín ha volgut deixar clar que ella no sabia res sobre els pretendents: “Hi havia dos guions, per a la gent que sabia el que passava i per als que no ho sabíem. Els protagonistes em volien treure informació, però jo no els podia ajudar perquè no en sabia res”.

"Em fa il·lusió poder fer un programa en català, poder parlar el meu català, l'occidental. És un enriquidor i poder "aranetitzar" una mica la tele, que m'enorgulleix molt. La meva família em deia que per fi escoltava la Núria que coneixen", ha afegit sobre poder parlar en la seva llengua gràcies a 'Love Cost'.

Fotografia de Nuria Marín a la presentació de Love Cost de 3Cat
Nuria Marín, presentadora de 'Love Cost' | 3Cat

A més, s'ha mostrat molt "agraïda" de formar part de 3Cat: "La tele de tota la vida, la que he vist a casa meva amb la meva família. És la nostra. Tinc un orgull molt gran, la vaig passar vegada que vaig creuar la porta i que vaig pujar a un cotxe de TV3 va ser un dels millors moments de la meva carrera. Estic molt contenta i espero que puguem fer moltes coses junts”.

Tot i que la seva estrena ha estat a la plataforma 3Cat, ben aviat arribarà en obert al prime time de TV3: “Estem veient que amb els productes de la plataforma no es canibalitzen. Els públics són diferents És un curs complementari i no substitutiu. Haurem d'analitzar cada cas, perquè tenim poc recorregut amb la plataforma, però ja veurem que fem amb cada títol. En algun moment anirà en lineal i pensem que pot aguantar perfectament setmana rere setmana", ha explicat Cristian Trepat.