Fotografia d'Alberto Chicote amb Roberto Leal al programa El Desafío de Antena 3

Chicote s'enfrontarà a un complicat repte a 'El Desafío'

Antena 3 emet aquest divendres 23 de febrer la setena gala d''El Desafío', amb Alberto Chicote com a convidat.

Antena 3 emet divendres 23 de febrer una nova gala d''El Desafío'. Adrián Lastra, Chenoa, Marta Díaz, Mar Flores, Mario Vaquerizo, Mónica Cruz, Pablo Castellano i Pepe Navarro formen el càsting d'aquesta nova temporada. En aquesta setena gala, a més, el convidat és el xef i presentador d'Atresmedia Alberto Chicote, que s'haurà d'enfrontar a un perillós desafiament.

El format conduït per Roberto Leal és cada divendres líder indiscutible, amb una mitjana del 14,6% de share i 1,6M d'espectadors. 'El Desafío' deixa sense opcions el seu rival, 'De Viernes' a Telecinco, a qui supera en 4,2 punts. El format és, a més, l'espai amb més espectadors únics de divendres a la nit, amb 4.199.000 milions. Cal destacar que triomfa especialment entre el públic més jove, destacant entre els espectadors de 4 a 12 anys amb un 19% de share i entre els de 25 a 34 anys amb un 17,7% de quota de pantalla.

Fotografia de Roberto Leal com a presentador del programa El Desafío de Antena 3
Roberto Leal, presentador d''El Desafío' | Atresmedia

Mar Flores va ser la vencedora de la sisena gala d''El Desafío'. La impressionant prova d'apnea que va superar, amb rècord inclòs, li va suposar la victòria en una nit molt renyida. Després d'aquesta gala, Adrián Lastra s'ha mantingut intacte a la primera posició del rànquing, amb 106 punts. Després, Mar Flores ha aconseguit escalar fins a la segona posició amb 103 punts, i ha quedat molt a prop de l'actor. Per la seva banda, la influencer Marta Díaz ocupa el tercer lloc amb 93 punts. Es mantindran els llocs a la setena gala?

En aquesta nova entrega d''El Desafio', Adrián Lastra s'enfrontarà a les “Ombres sorprenents”; mentre que Chenoa haurà d'enfrontar-se al repte Steel Drum Symphony per aprendre a tocar un instrument. Mar Flores intentarà superar el “Desafío Marilyn” i Pepe Navarro tindrà la complexa missió d'aprendre a fer servir una excavadora a “Maniobra extrema”. Per la seva banda, la prova de Marta Díaz serà “Big Piano” i Mónica Cruz i Mario Vaquerizo s'enfrontaran al “Duel sobre xanques”. Finalment, Pablo Castellano haurà d'aprendre a fer una coreografia a una plataforma inclinada.

Fotografia de Mario Vaquerizo i Mónica Cruz amb Roberto Leal al programa El Desafío de Antena 3
Mónica Cruz i Mario Vaquerizo a 'El Desafío' | Atresmedia

Amb Roberto Leal al capdavant del programa, 'El Desafío' és una producció d'Atresmedia Televisió en col·laboració amb 7 y Acción. Fora d'Espanya, el programa es pot veure a través d'Antena 3 Internacional i de la versió internacional d'atresplayer.