Primer plànol de Pablo Castellanos com a concursant del Desafiament

Qui és Pablo Castellano, concursant de 'El Desafío'?

Coneixem Pablo Castellano, el marit de María Pombo s'uneix com a concursant a la nova edició de 'El Desafío'

Antena 3 estrena el divendres 12 de gener a les 22.00 hores la quarta edició de 'El Desafío'. El programa presentat per Roberto Leal torna després de triomfar en la seva anterior edició, coronant-se com a líder absolut divendres a la nit.

En aquesta nova edició tenim un grup de concursants de luxe, Adrián Lastra, Chenoa, Marta Díaz i Mar Flores. S'hi uneixen Mario Vaquerizo, Mónica Cruz, Pablo Castellano i Pepe Navarro. Hauran de superar totes les proves del programa i se sotmetran al veredicte del jurat, que seguiran integrant Pilar Rubio, Juan del Val i Santiago Segura.

Posat de Pablo Castellanos a la roda de premsa d'El Desafio de Antena 3
Pablo Castellano concursant de 'El Desafío' | Atresmedia

A Pablo Castellano sembla que li ha picat la curiositat després de veure com la seva dona, la influencer, María Pombo es desafiava setmana rere setmana a 'El Desafío'. Aquesta vegada, el madrileny s'uneix a la cartera de concursants de la nova edició del programa disposada a aconseguir el primer lloc.

Pablo Castellano va néixer a Madrid i és el mitjà de tres germans. Tot i haver-se convertit en un rostre mediàtic per la seva relació amb María Pombo, és arquitecte i empresari. El madrileny dirigeix, juntament amb el seu germà Jacobo, l'empresa de construcció Archarray i Hijos, experts en rehabilitacions i reformes.

'El Desafío' no suposa el seu debut televisiu, ja que l'ara, també, influencer va fer els seus primers passos com a actor. Va formar part de l'elenc de 'B&B', una sèrie de Telecinco protagonitzada per Belén Rueda, Dani Rovira i Andrés Velencoso. En ella, Pablo va interpretar al Novio de Sara Sálamo. També, va participar en 'Centro Médico' i 'El Internado'.

María Pombo i Pablo Castellanos en una premiere de Prime Video
María Pombo i Pablo Castellano | Prime Video

Pel que fa a la seva relació amb María Pombo, es van conèixer el 2015 durant el Masters de Tennis de Madrid. Tot i que van passar aquest estiu junts a Cantàbria, no va ser fins al 2016 que van oficialitzar el seu festeig.

El 2019, la parella va contreure matrimoni a la Col·legiata de Santa Creu de Castañeda, a Cantàbria. Va ser un casament molt mediàtic que va generar molt d'interès va ser retransmès en directe a través d' Hola!. Actualment, són pares de Martin i Vega.

Ja hem pogut conèixer el seu costat més familiar i personal al documental POMBO a Prime Video. Però, en aquest nou repte, ve disposat a mostrar-nos el seu costat més aventurer. Aconseguirà guanyar 'El Desafío'?