Primer pla de Marta Díaz com a concursant del Desafiament

Qui és Marta Díaz, concursant de 'El Desafío'?

Coneixem Marta Díaz, la influencer sevillana que s'uneix com a concursant a la nova edició de 'El Desafío'

Antena 3 estrena el divendres 12 de gener a les 22.00 hores la quarta edició de 'El Desafío'. El programa presentat per Roberto Leal torna després de triomfar en la seva anterior edició, coronant-se com a líder absolut divendres a la nit.

En aquesta nova edició tenim un grup de concursants de luxe, Adrián Lastra, Chenoa, Marta Díaz i Mar Flores. S'hi uneixen Mario Vaquerizo, Mónica Cruz, Pablo Castellano i Pepe Navarro. Hauran de superar totes les proves del programa i se sotmetran al veredicte del jurat, que seguiran integrant Pilar Rubio, Juan del Val i Santiago Segura.

Posat de Marta Díaz a la roda de premsa d'El Desafío de Antena 3
Marta Díaz concursant de 'El Desafío' | Atresmedia

Marta Díaz s'endinsa en aquesta nova aventura a la televisió disposada a desafiar-se i alçar-se amb la victòria. És una de les influencers més reconegudes del nostre país. Als seus 22 anys, triomfa a xarxes socials acumulant més de 10 milions de seguidors a xarxes socials.

La sevillana és germana d'un reconegut youtuber David Díaz, més conegut com a Alpha Sniper97, i va ser ell qui li va obrir camí al sector. Va començar les seves caminades a Youtube al canal del seu germà, fins que va decidir obrir-se el seu propi canal després de veure'n l'èxit.

Al seu canal de Youtube, la influencer va començar a mostrar la seva vida, viatges, el seu estil i això la va acostar al públic i va començar a reunir una important massa de seguidor. El 2022, la revista Forbes la va nomenar com la Millor Influencer Lifestyle de l'any i, l'any passat, va guanyar un Premi Ídolo a la mateixa categoria. Aquest reconeixement en xarxes socials és de les favorites de grans marques per protagonitzar els seus projectes i campanyes.

A nivell personal, des de fa 4 anys manté una relació amb Sergio Reguillón, futbolista de l'Atlètic de Madrid. El 2018, es va rumorejar que mantenia una relació amb el streamer, The Grefg, però no es va arribar a confirmar mai.

Tot i ser una de les influencers més importants del país, sempre ha intentat mantenir-se allunyada de polèmiques. Tot i que, el 2022 va saltar una petita polèmica amb la seva amiga i, també tiktoker, Lola Lolita, en no convidar-la al seu aniversari. Durant mesos van mantenir la premsa molt animada tirant-se indirectes entre elles, fins que als Premi Ídolo van enterrar la destral de guerra.

¿Ens sorprendrà Marta Díaz amb la seva joventut i desimboltura triomfant a 'El Desafío' com a les seves xarxes socials?