Kiko Matamoros, Kiko Hernández, Terelu Campos i Belén Esteban asseguts en un sofà a Sálvese qui pugui de Netflix

Netflix anuncia l'estrena de la segona part de 'Sálvese quien pueda': quan arriba?

Netflix ha anunciat per sorpresa quan s'estrenarà la segona part del reality de 'Sálvame'.

La segona part de 'Sálvese quien pueda' ja té data d'estrena a Netflix. Després de visitar Miami, el reality porta vuit col·laboradors a buscar noves oportunitats laborals a Ciutat de Mèxic. Un format que compta amb Belén Esteban, Terelu Campos, Kiko Matamoros, Lydia Lozano, Chelo García Cortés, Víctor Sandoval, Kiko Hernández i María Patiño com a protagonistes.

Recordem que la primera part de 'Sálvese qui pueda' es va estrenar a Netflix el 10 de novembre, però encara queden tres episodis més per estrenar. A Ciutat de Mèxic, els col·laboradors estaran acompanyats, entre d'altres, de la presentadora Laura Bozzo, que recentment ha participat a 'GH VIP'.

Cal destacar que Netflix no ha enviat cap comunicat, però la data d'estrena apareix quan entres a la pàgina de 'Sálvese quien pueda'. "Aquí el teniu, l'1 de febrer ve Mèxic, fantasia pura, desitjant veure'l", ha escrit Belén Esteban a les seves xarxes socials després de saber-se la notícia.

María Patiño, Kiko Hernández, Víctor Sandoval, Chelo García-Cortés, Lydia Lozano, Kiko Matamoros, Terelu Campos i Belén Esteban en la presentació del reality de Netflix '¡Sálvese quien pueda!'
Presentació de 'Sálvese quien pueda' | GTRES

Per tant, 'Sálvese quien pueda' serà l'últim projecte de La Fàbrica de la Tele abans de tancar després de gairebé dues dècades d'èxit de la mà de Mediaset. La factoria capitanejada per Oscar Cornejo i Adrián Madrid ja s'ha acomiadat de 'Socialité' i 'Viajando con Chester', a l'espera d'abandonar en les properes setmanes 'Todo es Mentira'. Tot i això, els dos creatius obriran una nova productora, però ja allunyats de Mediaset.

Un final apoteòsic de 'Sálvese quien pueda'

Recordem que la primera part de  'Sálvese quien pueda' avançava com els col·laboradors eren cridats per la direcció de la companyia. "M'han trucat de la direcció de Netflix per convocar-nos a una reunió urgent aquesta tarda", avisava Terelu als seus companys.

Captura dels col·laboradors de Sálvame entrant a les oficines de Netflix: Terelu Campos, Victor Sanvodal, Belén Esteban, Kiko Hernández i María Patiño
'Sálvese quien pueda' | Netflix

Era llavors quan es veia Belén Esteban entrant a una sala amb un directiu de la plataforma: "I com em puc dirigir a vostè?", preguntava la princesa del poble. "Senyor Netflix", li responia. Finalment, Belén Esteban obria un sobre i llegia una cosa que l'emocionava: "Em puc portar el sobre?", deia amb la veu tremolosa.

Recordem que La Fàbrica de la Tele va utilitzar aquesta mateixa estratègia, amb els col·laboradors obrint un sobre, per anunciar el seu salt a Netflix després de la cancel·lació a Telecinco. Tot i això, tot apunta que això es podria tractar d'una segona temporada de 'Sálvese qui pueda', que ha triomfat amb la seva primera part a la plataforma.