Fotografia d'Òscar Dalmau com a presentador de la Nit de Reis de TV3

Òscar Dalmau presentarà la Cavalcada de Reis de TV3, amb les cares del SX3

Òscar Dalmau es posa aquest any al capdavant de la Cavalcada de Reis de TV3, amb Maria Bouabdellah i David Itsme del SX3.

Aquest divendres 5 de gener, a partir de les 19:20h, 3Cat s'omplirà de màgia per donar la benvinguda als Reis Mags. TV3, l'SX3 i la plataforma 3Cat seguiran la cavalcada de Barcelona amb les cares més conegudes del canal infantil. Una retransmissió que estarà encapçalada pel comunicador Òscar Dalmau, presentador de l'espai 'Els Contes de la Pinya'.

Juntament amb Òscar Dalmau també hi seran els presentadors de l'SX3 Maria Bouabdellah, David Itsme i Farners Pei Hong, que l'any passat ja van estar al capdavant de la Cavalcada. Tots ells ajudaran els nens i les nenes a no perdre's cap detall de la nit més màgica de l'any.

Titó i el seu inseparable amic John C també asseguraran la diversió fent de les seves durant l'emissió de la cavalcada. A més, els Beta animaran tothom que vulgui afegir-se amb les seves cançons, balls i jocs. Tot això, en una transmissió especial plena de sorpreses i reptes per donar la benvinguda a Ses Majestats d'Orient i assegurar-se que cap nen no es quedi sense el seu regal.

Fotografia de Maria Bouabdellah i David Itsme com a presentadors de la Nit de Reis de TV3
Nit de Reis a TV3 | 3Cat

El SX3 ha registrat el 2023 una quota del 8,3% al target infantil, 4,7 punts més que l'any anterior. A més, ha liderat la franja infantil a les tardes dels dies laborables, de 19:30h a 21:55h, amb una quota del 18,7%. El 31 d'octubre va obtenir la màxima quota diària al target intantil des de l'estrena del nou canal, a l'octubre del 2022: un 41,2%.

Recordem que l'any passat la Cavalcada TV3 va obtenir un 11,2% de quota i 148.000 televidents. Va superar àmpliament la de RTVE Catalunya, que no va destacar en audiències en marcar un 6,2% de share i 81.000 espectadors. En aquesta ocasió, Xavi Martínez, Mireia Alzuria i Natàlia Sánchez retransmetran també la Cavalcada de Barcelona per a La 1 a Catalunya.

Per la seva banda, Xavi Martínez i Mireia Alzuria recordaran l'estètica i l'ambientació de la pel·lícula de l'any 'Barbie'. Hi haurà regals, caramels i moltes sorpreses que podreu veure durant el directe. Aquesta connexió permetrà als espectadors viatjar en el temps i veure quins han estat els regals estrelles per dècades: baldufes als anys 50 o les consoles als 80.