Captura del final de Socialité de La Fàbrica de la Tele a Telecinco

Així ha tancat el 'Socialité' de La Fàbrica de la Tele: el comiat de la productora

L'emotiu comiat del 'Socialité' de La Fàbrica de la Tele després de la mort de la productora de 'Sálvame'.

'Socialité' acaba de tancar una etapa a Telecinco. Aquest dilluns 1 de gener va ser l'últim dia de La Fàbrica de la Tele com a factoria encarregada del programa del cor, que a partir d'ara passa a Fènix Media. També s'han acomiadat Maria Patiño i Núria Marín, ja que María Verdoy es posarà al capdavant de 'Socialité' des d'aquest dissabte 6 de gener.

D'aquesta manera, amb el tancament de l'actual Socialité, La Fàbrica de la Tele s'ha acomiadat dels seus espectadors amb una carta emotiva. "Estimats Reis Mags, aquest 2023 ha estat molt estrany, massa potser. No ens negareu que han passat coses molt boges… Poques bones i moltes regulars, la veritat, però això ens ha fet adonar-nos de com han estat d'afortunats. Fa ja sis anys i mig des que comencem a entretenir-vos, i no sabem si ho hem aconseguit, però per descomptat ho hem intentat”, arrencava l'escrit.

"En 747 programes, hem intentat posar en pràctica tot el que ens han ensenyat els nostres pares televisius, dels quals hem après com és d'important ser originals i creatius cada dia en aquesta professió. Perquè si alguna cosa és segura és que a la tele hi ha de deixar empremta. Així aconseguiràs que parlin de tu, encara que de nosaltres no sempre han parlat, especialment bé, la veritat. Però bé, segur que això significa que alguna cosa estem fent bé", afegeix la carta.

Captura de Nuria Marín al comiat de Socialité a Telecinco
Nuria Marín al comiat de La Fàbrica de la Tele | Mediaset

"Probablement sigui perquè hem fet una televisió lliure, que de vegades enfada i de vegades emociona, però, per descomptat no deixa indiferent ningú. Hem tingut alguna batalleta amb diversos famosos, però la veritat és que, quan ens reconciliem amb ells, tots ens reconeixen la feina tan meravellosa que fem. Això no és casualitat, perquè fer 'Socialité' no és precisament fàcil, encara que us costi creure-ho”, diu el comiat.

A més, la carta també ha homenatjat l'equip: “Aquest programa té la sort de comptar amb increïbles treballadors, que també són grans persones. Gent que, en moltes ocasions, ha entregat mitja vida a aquest programa, ha donat tot el que estava a la seva mà, i ha explotat la seva imaginació al màxim per entretenir els espectadors”.

Captura del comiat del Socialité de La Fàbrica de la Tele a Telecinco
Final de la Fàbrica de la Tele | Mediaset

"Fent balanç, la veritat és que hem tingut moltíssima sort durant aquests sis anys i mig. I segur que la seguirem tenint, perquè els inicis sempre porten coses noves. Reptes, aventures i persones diferents per seguir creixent i aprenent cada dia un poca cosa més. Una cosa que segur ens servirà per ser encara millors i fer el programa que es mereix la nostra audiència. Així que pensant-ho bé, millor no us demanarem res per què en realitat, sempre ho vam tenir tot", afegeix abans d'acabar.

Gràcies a tots els espectadors, gràcies a tots els treballadors, gràcies a María Patiño i Nuria Marín, gràcies a La Fàbrica de la Tele”, han estat les últimes paraules de la productora. Tot en un vídeo en què sonava "A mi manera". El comiat de 'Socialité' ha culminat, a més, amb una fotografia de María Patiño i Nuria Marín i el logotip de La fàbrica de la tele.