Imatge de Kiko Matamoros amb rostre seriós a 'Sálvame Deluxe'

Kiko Matamoros trenca el seu silenci i revela l'últim lleig que li ha fet Telecinco

Kiko Matamoros ha revelat que va estar a punt de tornar a Telecinco, però va passar alguna cosa a l'últim moment.

Kiko Matamoros ha trencat el seu silenci sobre el final de 'Sálvame' a Telecinco. El col·laborador, que fa mesos que està allunyat de les pantalles, ha concedit una entrevista on ha parlat de la cancel·lació del format i de la nova era de Telecinco. A més, ha confessat que va estar a punt de tornar a Telecinco, però que va ser vetat a l'últim moment.

D'aquesta manera, Kiko Matamoros ha desmentit que 'Sálvame' fos malament: “Això és el que han venut i alguns indocumentats ho han volgut comprar. Anava bé d'audiència, el que passa és que ens ho posaven cada cop més difícil amb el codi ètic que es van inventar i amb la prohibició de parlar de determinats personatges... Mira, on Telecinco fa ara un vuit per cent, nosaltres en fèiem un onze, i amb vint-i-cinc minuts de publicitat en aquesta hora, i ara van nets, descarregats d'anuncis, per salvar el format", ha explicat.

Kiko Matamoros enfadat a 'Sálvame'
Kiko Matamoros | Mediaset

"Després ens van treure les hores de més audiència, de set a vuit de la tarda, que era on veritat llençàvem... Però anem, ens vam anar fent un catorze i ara en fan un nou i han de donar les gràcies. Ana Rosa ha renunciat a la franja de quatre a cinc de la tarda per millorar el seu fet, però li costa arribar al deu, i deia que el seu objectiu mínim era el catorze", ha afegit, en un atac a la presentadora.

"Van apostar per fer una televisió de dretes de cara a les generals que es preveien per a aquestes dates. En avançar-se i, després de perdre les eleccions, no té gaire sentit el paper que havien previst per a Ana Rosa com a predicadora política", ha explicat.

"Jo respecte que ens cancel·lessin, estan en el seu dret, cadascú dirigeix la seva empresa com millor li interessa, però la forma d'assabentar-nos va ser força irrespectuosa. Fotre, que feia catorze anys que estàvem amb el programa i ens vam assabentar que estàvem al carrer per El Mundo! És de molt mal gust. Ni la productora, ni els treballadors, ni els espectadors es mereixien això", ha conclòs sobre el final de 'Sálvame'.

Kiko Matamoros a Salveu qui pugui de Netflix
Kiko Matamoros | Netflix

A més, ha revelat que el van vetar a l'especial de 'Crónicas Marcianas', que es va emetre al desembre a Telecinco. "Em van trucar al principi i els vaig dir que sí, que no hi havia problema, vam fixar una data per fer-ho, però, de sobte, dos o tres dies abans em van tornar a trucar per comunicar-me que havia caigut del projecte. A Telecinco no sé per què exactament, però alguns ens hem convertit en persones non grates”, ha explicat Kiko Matamoros.