Muntatge de la promo de Mental Masters amb Carlos Sobera com a presentador i Leticia Dolera com a concursant a Telecinco

'Mental Masters arrenca la seva promoció a Telecinco: revela els seus primers concursants

'Mental Masters' és el nou concurs per al prime time de Telecinco, presentat per Carlos Sobera.

Telecinco ha arrencat la promoció d'una de les noves apostes per al prime time. La cadena, que està immersa a la campanya de 'Supervivientes', també ha llançat la primera promo de 'Mental Masters'. Es tracta de l'adaptació d'un concurs internacional exitós, que arriba a Espanya presentat per Carlos Sobera.

"Telecinco presenta una estrena, un concurs, un presentador o dos... Un objectiu, quatre pilars i sis convidats. T'atreveixes? 'Mental Masters', estrena molt aviat a Telecinco",  diu la promo llançada per la cadena.

'Mental Masters' és un quiz show que barreja coneixements, audàcia, memòria, agudesa visual i agilitat mental. Els concursants, que serà un grup de famosos, entraran en una bola gegant que anirà movent-se pel plató. D'aquesta manera, no sols han de contestar diferents preguntes de manera correcta, sinó també fer-ho amb màxima velocitat i precisió.

Captura de la promo de Mental Masters amb els concursants asseguts: Rosa López, Santiago Segura, Eduardo Casanova, Kira Miró, Paco Tous i Leticia Dolera
Concursants de 'Mental Masters' | Mediaset

La primera promo, a més, també ha revelat el primer grup de famosos que participarà a 'Mental Masters': Rosa López, Santiago Segura, Eduardo Casanova, Kira Miró, Paco Tous i Leticia Dolera.

'Mental Masters' és l'adaptació de l'americà 'Mental Samurai', que s'emet amb èxit d'audiència des del 2019 i que també compta amb adaptacions a Portugal i Finlàndia. El format és de Warner Bros ITVP, productora de programes a Espanya com 'First Dates', '¿Quién quiere casarse con mi hijo?' o 'El Círculo de los Famosos'.

Amb l'arribada de 'Mental Masters', Telecinco reforça la seva aposta pels concursos, un dels gèneres que més està explotant en els darrers temps. Aquest espai presentat per Carlos Sobera s'uneix a 'Reacción en Cadena' de Ion Aramendi i '¡Allá Tú!' de Jesús Vázquez, que s'emeten diàriament. Recordem, a més, que Mediaset també prepara el retorn d''El Rival Más Débil', tot i que encara no té cadena d'emissió.

Captura de Carlos Sobera a la promo de Mental Masters a Telecinco
Carlos Sobera, presentador de 'Mental Masters' | Mediaset

Pel que fa a Carlos Sobera, es torna a posar al capdavant d'un concurs després de centrar-se en la faceta com a presentador de realities. En una dècada a Mediaset, només ha conduït 'The Wall' i 'El Precio Justo' en aquest gènere. Per tant, ara Carlos Sobera compaginarà 'Mental Masters' amb el seu paper a 'First Dates' a Cuatro i a 'Supervivientes: Tierra de Nadie' els dimarts.