Captura de Dani Martínez a la promo de Martínez i Germans de Quatre

Cuatro posa data d'estrena a 'Martínez y Hermanos' després d'abandonar Movistar Plus+

'Martínez y Hermanos' salta a Cuatro i ja té data d'estrena en prime time, com a substitut de 'Planeta Calleja'.

'Martínez y Hermanos' ja té data per al seu salt a Cuatro. Després de quatre temporades, Movistar Plus+ va cancel·lar el programa d'entrevistes presentat per Dani Martínez, que, a partir del dilluns 4 de març, s'emetrà al prime time de Cuatro. En aquest format, produït per Fremantle ('Got Talent'), cada setmana passen tres famosos que expliquen una anècdota graciosa de la seva vida.

"Hi ha un sofà on asseurem tres convidats. Hi ha jocs de cantar, de pintar, el botó verbener. I també tenim una secció que es diu 'El Megatrón'", explica Dani Martínez a la promo que ha llançat Cuatro.

[tweet]1762228134126972961's=20[/tweet]

Recordem que pel plató de 'Martínez y Hermanos' han passat tota mena de personalitats nacionals i internacionals, que han compartit els jocs i provocacions que Dani Martínez els ha proposat. Convidats de la talla de Mónica Naranjo, Elsa Pataky, Antonio Banderas, Tamara Falcó, David Bisbal, Gloria Trevi o Sabrina Salermo han passat per 'Martínez y Hermanos' al llarg de les seves 60 entregues emeses.

Al setembre, coincidint amb l'estrena de la temporada, 'Martínez y Hermanos' va incorporar novetats, com el “botó verbenero”. En prémer-lo, s'activa una música xaranga o revetlla de poble per convertir el plató en una improvisada pista de ball. , també es va estrenar "el megatrón", un concurs de preguntes i respostes per posar a prova els coneixements dels convidats.

Fotografia de Dani Martínez a Martínez i Germans de Movistar Plus
Dani Martínez | Movistar Plus+

Dani Martínez torna a Mediaset després d'abandonar la cadena fa poc més d'un any. El seu últim projecte va ser ser jurat de 'Got Talent', després de representar 'El Concurs de l'any' durant tres temporades a Cuatro. Prèviament, també va presentar 'Dani&Flo', que va ser el seu retorn a Mediaset després d'una dècada, després del final de 'Tonterías las justas'.

D'aquesta manera, amb l'arribada de 'Martínez y Hermanos', Cuatro reforça els continguts de producció pròpia. La cadena compta de forma setmanal durant tot l'any amb 'Codi 10' els dimarts, 'Horizonte' els dijous i 'Cuarto Milenio' els diumenges. També comptarà al llarg d'aquest 2024 amb la tornada de '¿Quién quiere casarse con mi hijo?' amb Luján Argüelles, 'Otro Enfoque' de Jon Sistiaga o 'Callejeros'.