Raquel Sánchez Silva com a presentadora de Mestres de la Costura a La 1 amb el seu jurat: Lorenzo Caprile, María Escoté i Colom Spain

El motiu pel qual La 1 ha cancel·lat l'emissió de 'Maestros de la Costura'

La 1 no emetrà aquesta nit un nou programa de 'Maestros de la Costura' per un motiu de pes.

Males notícies per als fans de 'Maestros de la Costura'. Aquest dimarts 27 de febrer, La 1 no emetrà un nou programa del talent xou presentat per Raquel Sánchez Silva. Per veure com continua la competició, els espectadors de 'Maestros de la Costura' hauran d'esperar la setmana que ve.

"Parem temporalment les màquines de cosir. Però no guardeu els vostres mandils, perquè tornem dimarts, 5 de març, amb un nou programa de 'Maestros de la Costura'", ha escrit el programa a les seves xarxes socials.

[tweet]1762095941073477716[/tweet]

Cal destacar que es tracta d'una aturada obligada. La 1 ofereix aquest dimarts 27 de febrer la semifinal de la Copa del Rei entre la Reial Societat i el Mallorca a partir de les 21:30 h. El partit s'allargarà fins aproximadament les 23:20 hi podria acabar encara més tard en el cas que hi hagi pròrroga.

D'aquesta manera, La 1 ha decidit no jugar-se-la i endarrerir l'emissió de 'Maestros de la Costura' una setmana. De fet, Raquel Sánchez Silva també ha avisat els seus seguidors a xarxes socials: "Aquest dimarts no hi ha 'Maestros de la Costura'. Hi ha futbol. Saltem al 5 de març, no ens deixeu perquè ara ve el millor".

En audiències, la tercera i última entrega de 'Maestros de la Costura' va pujar al prime time de La 1 a un 10,1% de share i 727.000 fidels. Tot i ser tercera opció de la seva franja, va congregar més de 2,5 milions d'espectadors únics durant la seva emissió. A més, el talent xou de La 1 va destacar especialment en espectadors de 25 a 44 anys (13,7%).

Eduardo Navarrete amb el jurat de 'Maestros de la Costura 6'
'Maestros de la Costura' | RTVE

Recordem que Julia Velázquez va ser la darrera expulsada del programa a causa dels seus pèssims resultats a la prova d'eliminació. En ella, la seva proposta de llenceria femenina no va convèncer els jutges en estar molt mal presentada. La polèmica no va faltar, amb Julia Revelant la seva enemistat amb una altra concursant: "Hi ha gent amb qui em creuo per la casa i no la saludo. Em refereixo a Soraya per comentaris ofensius".