Captura de Nuria González com a presentadora del Rival Más Débil a La 2

Mediaset treballa per sorpresa a recuperar 'El Rival Más Débil'

El concurs 'El Rival Más Débil', ara produït per Brutal Media, serà una de les noves apostes de Mediaset

'El Rival Más Débil' podria estar de tornada a la televisió, però no a TVE. Es tracta d'un dels concursos més mítics que es va emetre a la televisió a principis dels 2000. Presentat per Nuria González i, després, per Karmele Aranburu, els concursants tremolaven amb els seus comentaris durs.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva FormulaTV, Mediaset treballa a ressuscitar 'El Rival Más Débil'. Es tracta d'un concurs d'origen britànic que es va emetre a la BBC Two sota el nom de 'The Weakest Link'. 'El Rival Más Débil' podria tornar a Mediaset produït per Brutal Media, encarregada de formats com 'Menudos Torres' i 'El Paisano' a La 1, així com 'El Foraster' per a TV3.

Recordem que 'El Rival Más Débil' compta amb la figura d' un presentador amb actitud sarcàstica i sense empatia, que riu dels errors que cometen els concursants. Al començament de cada entrega, els participants han d'acumular la màxima quantitat de diners a través de diverses rondes de preguntes. Després d'anar eliminant concursants durant el transcurs de l'emissió, hi ha un enfrontament entre els dos últims, el guanyador dels quals s'emporten els diners acumulats.

Captura de Karmele Aranburu com a presentadora del Rival Més Dèbil a La 2
Karmele Aranburu a 'El Rival Más Débil' | RTVE

El premi màxim al qual podia optar el guanyador del programa va ser de 7.200€, amb un màxim de 800€ cada ronda, excepte a la darrera on es duplicava la quantitat. La seqüència de premis era: 10€, 30€, 60€, 120€, 200€, 325€, 450€, 600€, 800€. Cal destacar que cap concursant no es va poder emportar els 7.200 € del programa.

Segons el mitjà esmentat, Mediaset encara no hauria decidit si s'ubicarà a Telecinco oa Cuatro, malgrat que té més possibilitats la cadena principal. A nivell diari, Telecinco podria ubicar-lo a la seva tarda, fent de nou dupla de concursos, a l'access com a relleu d''¡Allá Tu!' o fins i tot al matí, contra 'La Ruleta de la Suerte'. En el cas de Cuatro, podria ocupar la franja vespertina, després de la cancel·lació de 'Cuatro al día', fent tàndem amb 'Planeta Terra' de Mario Picazo.

Fotografia del rival més feble de la BBC Two
'The Weakest Link' | BBC

Per tant, 'El Rival Más Débil' s'uneix a la llista de formats que Mediaset ha intentat reviure en els darrers temps, com '¡Allá Tú!', 'Alta Tensió', 'Bailant amb les Estrelles' o 'Factor X '.