Captura de la promo del retorn de Callejeros a Cuatro amb Nacho Medina

Cuatro arrenca la promo del retorn de 'Callejeros', deu anys després del seu final

Cuatro anuncia el retorn d'un dels seus mítics programes, que s'emetrà a la franja de màxima audiència.

El retorn de 'Callejeros' a Cuatro és a tocar. El mes de novembre passat Mediaset anunciava que rescatava el mític programa de reportatges, ara de la mà de Señor Mono i Nacho Medina. Ara, Cuatro ha arrencat la promo de 'Callejeros', anunciant el seu retorn molt aviat per al prime time.

"Torna 'Callejeros', un programa que va marcar història a la televisió.  Torna un món de personatges diferents, amb diferents realitats. Una forma de periodisme innovador amb nous reportatges, temes d'actualitat i un renovat equip de reporters a peu de carrer", diu la promo que ha llançat Cuatro, que recorda els seus mítics personatges com el "Pim pam pren lacasitos".

[tweet]1756062644778279227's=20[/tweet]

Recordem que, a 'Callejeros', un periodista i un càmera mostren una visió alternativa de les ciutats. Un retrat de la vida que bulli al seu interior on es podrà conèixer personatges entranyables, descarats, solidaris, aventurers o supervivents. Tots ells repartits pels cinc continents. 'Callejeros' tractava temes com accidents i controls de trànsit, el consum de drogues, la pobresa, entre d'altres.

'Callejeros' va comptar amb gairebé 400 programes dividits en nou temporades que es van emetre divendres a la nit. La seva estrena va ser el novembre del 2005 i va desaparèixer el març del 2014. Tot i acabar fa una dècada, el programa va seguir viu gràcies a les reposicions en diferents canals, com Cuatro o Be Mad.

Al llarg d'aquestes entregues, 'Callejeros' va mediar un 9,3% de share i 1.400.000 espectadors. La temporada més vista va ser la quarta, entre el 2008 i el 2009, amb un 13,1% de quota i 2.101.000 seguidors. La menys vista, en canvi, va ser la darrera, entre el 2013 i el 2014, amb un 5,6% i 699.000.

Equip de reporters de Callejeros, amb Nacho Medina, Alejandra Andrade i Jalis de la Serna
'Callejeros' a Cuatro | Mediaset

L'espai va vontar amb un equip de reporters encapçalat pels coneguts periodistes Alejandra Andrade ('Fuera de Cobertura') i Jalis de la Serna ('Enviado Especial'). El mateix Nacho Medina ('Maribañez: el peor equipo de mundo'), ara director de 'Callejeros', també va ser un dels mítics reporters. També en van formar part Sonia López, Lucía Pérez Valero, Georgina Ferri Tordera, Víctor Cerdán, Sara Puertas o Sara Jiménez, Pedro Mardones, Paula Olivares i Marisa Fernández.

Per tant, 'Callejeros' s'uneix al catàleg de programes de reportatges i viatges de Cuatro. La cadena compta amb 'Viajeros Cuatro', sobre destinacions turístiques, però també amb 'Fuera de Cobertura', amb reportatges de recerca. Pel que fa als formats que estan ara en emissió, Cuatro compta en prime time amb 'Planeta Calleja', 'Código 10', 'En guardia: mujeres contra el crimen', 'Horizonte' i 'Cuarto Milenio'.