Jorge Javier Vázquez plorant en un plató de Telecinco

El greu problema de salut de Jorge Javier: 'He estat més adormit que despert'

Jorge Javier ha revelat per sorpresa que fa tres setmanes que no surt de casa per un problema de salut.

Jorge Javier ha revelat el motiu pel qual s'ha vist obligat a romandre al llit durant les últimes setmanes. El presentador segueix allunyat de les pantalles des de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos', però segueix escrivint al seu bloc a Lecturas. Una finestra per comunicar-se amb els espectadors que ha utilitzat per revelar que no ha passat el millor Nadal.

Una notícia que arriba tan sols un dia després que Ion Aramendi també desvetllés que havia passat aquestes dates tan destacades a l'hospital: “He passat un Nadal diferent. Vaig estar ingressat a l'Hospital Universitari de Salamanca, però només uns dies, no van ser totes el Nadal, no va ser ni de bon tros res greu, abscés a l'amígdala, obrir, curar i fora", explicava el presentador de 'Reacción en Cadena'.

Jorge Javier a Telecinco com a presentador de Contes Xinesos
Jorge Javier Vázquez | Mediaset

En el cas de Jorge Javier, tot ha estat un contagi: "Porto sense sortir al carrer des del vint-i-sis de desembre per culpa d'una covid que m'ha deixat aniquilat. Ho sé, sóc molt poc original: més de mitjana Espanya està així. Durant aquests dies he estat més adormit que despert i el temps que no passava al llit ho feia estirat al sofà veient la tele”.

D'aquesta manera, Jorge Javier Vázquez ha hagut de passar el Nadal a casa i allunyat de la família. Tot en un moment en què no compta amb cap projecte professional a Mediaset, després que hagin confiat 'GH DÚO' de nou a Marta Flich.

Jorge Javier al plató de Supervivientes
Jorge Javier Vázquez | Mediaset

Cal destacar que tot apunta que Jorge Javier sí que es mantindrà al capdavant de 'Supervivientes', que tornarà a la primavera. De fet, el mateix presentador ho va confirmar: "A mi mai em van dir que no presentaria 'Supervivientes'. Quan em van reunir després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos' ja em van dir que presentaria el programa, però després jo ja no tinc el control de les coses que es publiquen”. Cal destacar que 'Supervivientes' comptarà amb un gran canvi, ja que a partir d'ara estarà produït per Cuarzo TV ('La Isla de las Tentaciones') després de la sortida de Bulldog TV ('Reacció en Cadena').