Anne Igartiburu presentant Cor a La 1

La 1 confirma la revolució de 'Corazón', amb l'arribada de Jordi González

La 1 confirma que Anne Igartiburu es veurà obligada a compartir el seu programa amb Jordi González en dues setmanes.

La 1 confirma l'esperada revolució de 'Corazón'. La cadena estrena el proper 20 de gener 'D Corazón', una versió estesa i renovada del clàssic programa. El nou espai per als caps de setmana de La 1 estarà presentat per Anne Igartiburu i Jordi González i s'emetrà en directe des de Prado del Rey.

En aquesta nova etapa, La 1 aposta per una versió XXL de l'històric programa amb més continguts i minuts d'emissió. 'D Corazón' és un espai que, cada dissabte i diumenge, farà un repàs a l'actualitat de la crònica social, amb els noms propis més importants de la setmana. A més, estarà en directe a tots els esdeveniments i esdeveniments que es produeixin.

Pla mig de Jordi González
Jordi González | RTVE

Per això, 'D Corazón' comptarà amb un grup de col·laboradors que oferiran tota la informació i exclusives sobre les notícies dels personatges del moment. A més, comptarà amb la col·laboració de reconegudes estilistes per analitzar les tendències i els looks més trencadors dels famosos. Segons ha anunciat Informalia, Rosa Villacastín, Carmen Lomana i Adriana Abenia formaran part de l'equip de col·laboradors.

El programa modificarà el seu decorat i línia gràfica perquè el seu relat sigui més proper i eficaç. Presentat per Anne Igartiburu i Jordi González, 'D Corazón' oferirà cada cap de setmana informació amena i desenfadada dels temes de crònica social més importants. Tots els assumptes seran tractats amb el rigor i la serietat dels darrers 27 anys.

Primer pla d'Anne Igartiburu de gala somrient
Anne Igartiburu | RTVE

Recordem que tot apunta que no hi hauria "massa química" entre Jordi González i Anne Igartiburu. De fet, la presentadora s'hauria esfondrat en conèixer que passaria a presentar el programa acompanyada després de dues dècades en solitari. Tot i això, "els mandamasos confien que a poc a poc la professionalitat i veterania de tots dos s'imposi i l'engranatge sigui perfecte", segons el mitjà esmentat.

Cal destacar que 'Corazón' va marcar al novembre un 8% de share i 688.000 espectadors, és a dir, dos punts per sota de la mitjana de La 1. Amb aquests canvis, la cadena intentarà millorar les audiències del format de cap de setmana.